سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باعرض سلام دختری 28ساله هستم ,دو سه بار درمدفوعم یکی دو رگه تیره دیدم .احتمالا خون!یبوست,اسهال,درد,کاهش وزن ,...ندارم .مشکل جز سرطان روده چی میتونه باشه؟راه تشخیصی جز کپلونوسکپی داره؟
پاسخ : سلام، خونریزی به این صورت علل مختلف دارد مثل پولیپ، کولیت ، گهاگاه هموروئید و غیره. در قدم اول باید توسط پزشک معاینه و در صورت لزوم تحت کولونوسکوپی قرار گیرید. با توجه به سن شما احتمال سرطان کم است ولی منتفی نیست و پس از کارهایی که گفتم می توانید مطمئن شوید.  [ 1394-06-04 00:39:54 ]
سوال : سلام .حدودچند ساله بعضی مواقع درد خیلی خفیفی در پایین قفسه ی سینه سمت چپ شکم احساس میکنم .که معمولا بعد از غذا این درد احساس میشه البته مداوم نیست و بعضی روزها وجود داره و خیلیم طول نمیکشه شاید حدودا یک ساعت علائم دیگری ندارم .به نظر شما ممکنه پانکراتیک مزمن باشه؟ باتشکر.
پاسخ : سلام، بر حسب شرح حال فامیلی، عادات غذایی و دارویی، معاینه علل مختلفی را برای این درد ها می توان در نظر گرفت مثل بیماری های پپتیک (زخم و ورم معده یا اثنی عشر) یا بیماری های پانکراس یا روده یا بندرت سنگ صفرا. برای تشخیص باید به پزشک مراجعه فرمایید و مورد بررسی قرار گیرید.  [ 1394-06-04 00:34:22 ]
سوال : با سلام. مادربزرگی 83 ساله دارم. حدود 3-4 ماه است که گاهی دچار لرز می شوند بعضی روزها بیشتر و بعضی روز ها کمتر. دکتری علت این لرزها را بزرگی سنگ های کیسه صفرا دانست. چند سال پیش هم در سونوگرافی مشخص شد سنگ دارند و کمی در ناحیه راست شکم احساس درد داشتند. الان درد در شکم ندارند ولی خیلی لرز می کنند. آیا ممکن است علت این لرزها به خاطر سنگ کیسه صفرا باشد. اگر نیست پس علت این لرز کردن چیست و لطفا راهنمایی فرمایید ما باید چه کار انجام دهیم؟ مرسی
پاسخ : سلام، یکی از علل لرز مزمن وجود سنگ های صفراوی است بخصوص در مجاری صفراوی. اگر بررسی ها نشان داد که علت سنگ صفرا است بهتر است بیمار عمل شود. البته معاینه و بررسی های بالینی و آزمایشگاهی متعددی در این امر کمک کننده هستند که پزشک شما آنها را بکار گرفته اند.  [ 1394-06-04 00:30:25 ]
سوال : سلام من عادت داشتم که معمولا بسکویت و کیک و آب میخوردم و هر یه ساعت یه چیزی میریختم تو معدم حالا اینو ترک کردم. حالا مشکلی که دارم کلا اینه که حتی بعد از غذا یه ساعت بعد گشنمه و اگه زودچیزی نخورم معدم درد میکنه یا تیر های ریزمیزنه تا چیزی بخورم رفتم دکتر . واسم پندوپرازول 20 روزی یه عدد تا 2 ماه نوشته . بعلاوه کلیدیوم سی و مترو نیدازول . میخواستم ببینم خوردن این داروی پندوپرازول 2 ماه ضرری ندارد ؟ با جستجو مطابی دیدم مربوط به اینکه دراز مدت خوردن ممکن است باعث سرطان معده بشه و اینکه پس از بهبودی با قطع این دارو بد تر میشیه ومجبور میشیم همیشگی مصرفش گنیم و یه جورایی معده اعتیاد پیدا میکنه
پاسخ : سلام، بهتر است به پزشک خود اعتماد کنید. مصرف این داروها طی مدت خیلی طولانی مثلا چند سال شانس کانسر معده را زیاد می کند و مصرف نکردن آن درمان شما را ناقص می کند.  [ 1394-06-04 00:27:43 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید آقای دکتر خانوم من 26 سالشه و عمل لاپاراسکوپی صفرا انجام داده و 15 روزه که از عمل لاپاراسکوپی گذشته که متوجه شدیم 5 هفته ای بارداره. میخواستم بدونم که مصرف داروی بیهوشی و آنتی بیوتیک ها حین عمل و بعد از عمل جنین را تهدید میکند؟
پاسخ : سلام، معمولا داروهای خیلی مضر استفاده نمی شود و جای نگرانی نیست، ولی بسته به وضعیت بیمار و دارو هایی دارد که استفاده شده. بهتر است از متخصص خودشان بپرسید.  [ 1394-06-04 00:25:26 ]
سوال : سلام.همسرم مردی34ساله ولاغراندام است.در خانوادشان مشکلات کبدی،سنگ کیسه صفرا،نوعی کم خونی دارند.پدرش دراثر مشکلات کبدفوت شدندومادرش ازسرطان روده.سفیدی چشمان همسرم به صورت دائم(گاهی کمتر و گاهی بیشتر)به زردی تمایل داردومشکل یبوست هم دارد.7ساله که هرچندماه یک باردردشدیددر ناحیه زیرقفسه سینه و نفس بر به سراغ ایشان می آید که به ناچاربه اورژانس مراجعه کرده وفقط با مسکن تزریقی قوی وسرم بعدازچندساعت دردکاهش میابدوازبین میرود.2ماه پیش یک سری آزمایش و سونوی کبد انجام دادندکه مشخص شدسنگ کیسه صفرا دارن.آیا عوارضی که توضیح دادم همگی مربوط به سنگ کیسه صفرااست وآیا جراحی لازم است؟آیا عملکردکبدنبایدبررسی شود؟
پاسخ : سلام، مشکل همسر شما با توجه به سنگ صفرا و یرقان همیشگی، به احتمال زیاد مربوط به بیماری های همولیتیک است که به طور دائمی و مزمن خون ایشان لیز می شود و کم خون هم می شوند و یرقان هم دارند و سنگ صفرا هم پیدا می کنند. به نظر می رسد دردهای ایشان هم مربوط به سنگ صفرا باشد که اگر تایید شد نیاز به جراحی دارد.  [ 1394-04-01 22:49:38 ]
سوال : با سلام من خانمی 25 ساله هستم که حدود یک سال و نیم پیش با انجام سونوگرافی متوجه پولیپ به قطر 4*3 میلیمتر در کیسه صفرا شدم، شش ماه بعد نیز مجددا سونوگرافی کردم که این پولیپ همان سایز باقی مانده بود.دکتر سونوگرافی گفتند یک سال دیگر سونوانجام دهید.2 روز پیش سونوگرافی کردم اندازه پولیپ حدودا 2 میلیمتر بزرگتر شده بود یعنی به قطر 7*5 میلیمتر. سوالم این است که کی باید عمل کنم؟ آیا باید کیسه صفرا را کامل در بیاورم؟ آیا جنابعالی عمل لاپراسکوپی را برای این کار مناسب می دانید؟ و آیا درمانی غیر از عمل برای این بیماری هست که از رشد پولیپ کیسه صفرا جلوگیری شود مثلا با قرص و ...؟ با تشکر از لطف جنابعالی
پاسخ : سلام، پولیپ کیسه صفرا در صورتی که رشد واضح داشته باشد و بیشتر از سرعت ذکر شده برای بیمار شما، یا اگر درد داشته باشد یا قطر آن به 10 میلیمتر برسد باید جراحی شود. همچنین اگر سابقه فامیلی کانسر کیسه صفرا داشته باشند. بهترین روش هم لاپاراسکوپی است. درمان دیگری هم ندارد.  [ 1394-04-01 22:44:57 ]
سوال : سلام آقای دکتر،مادر من 51 سالشه و 5 ماه قبل متوجه شدیم به سرطان سینه مبتلا شده عمل جراحی شد و الان داره مراحل درمان رو سپری میکنه بیماریشم خداروشکر پیشرفته نیست ولی متاسفانه مدتی بعد از عمل دچار لنفادم شده میخواستم بپرسم واقعا راه حل قطعی برای درمان این عارضه وجود نداره؟ ورزش میکنه و نکات لازم رو هم رعایت میکنه ولی ورم دست و بازوش به قوت خودش باقیه و میترسم بیشتر هم بشه لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر .
پاسخ : سلام، متاسفانه درمان قطعی برای این حالت نیست و با مراقبت هایی که برای شما گفته شده شامل بالا نگه داشتن و مراقبت از دست و همچنین پوشیدن گارمنت های (پوشش های کشی مخصوص دست که ورم را کاهش میدهد) مخصوص درمان دیگری ندارد.  [ 1394-04-01 22:41:09 ]
سوال : سلام.مادرم تقریبا 20 سال پیش کیسه صفراشو برداشته الان هم هر چند ماه یک بار درد های خیلی شدیدی میاد سراغش که فشارش به 18و19میرسه توی قشم امکانات کمه خواسنم بپرسم راه درمانی یا حداقل رژیمی وجود دارد برای کنترل ممنون
پاسخ : سلام، ایشان لازم است ابتدا به پزشک مراجعه کنند و علت دردهای فعلی شان مشخص شود. عمل جراحی 20 سال پیش به تنهایی توجیه کننده دردهای فوق نیست.  [ 1394-04-01 22:38:14 ]
سوال : سلام آقای دکتر.برای من سنگ کیسه صفرا به قطر 10 در 16 میلیمتر تشخیص داده شده که در ناحیه گردن کیسه صفرا گیر کرده و جدار کیسه صفرا ضخیم شده و دیامتر آن 7 میلیمتر است.گفتن باید جراحی بشه چون ممکنه بیفته تو مجرا و سخت بشه.من الان شرایط جراحی رو ندارم.میخواستم بدونم سنگ ممکنه به کیسه صفرا برگرده و نیاز به عمل نباشه؟و یا اگه بخواد به مجاری کیسه صفرا بره چقدر طول میکشه؟چون الان هیچ دردی ندارم میتونم همین که درد گرفت عمل کنم؟چه مدت طول میکشه سنگ به مجاری بره و ایجاد مشکل حاد بکنه؟میشه عمل رو 2 ماه عقب انداخت؟با چه شرایط و پرهیز هایی؟ممنون
پاسخ : سلام، سنگ صفرا وقتی علامت دار شد باید عمل شود، در این حالت عوارض احتمالی سنگ مثل یرقان انسدادی و پانکراتیت و غیره خیلی بیشتر می شود. زمان بروز عارضه های فوق مشخص نیست و بهتر است بیمار در اولین فرصت که می تواند برای عمل برنامه ریزی کند و عمل کند.  [ 1394-04-01 22:35:50 ]
سوال : با عرض سلام خدمت شما بنده پسری 23 ساله هستم مدتی است پس از خوردن غذا و نوشیدن مایعات گاهی اوقات در دهانم آب جمع می شود و احساس تهوع می کنم می خواستم بدون علت آن چیست ؟ و چطور باید آن را درمان کرد
پاسخ : سلام، تهوع علل زیادی دارد که نام بردن همه آنها ممکن نیست. هرچند اغلب علت مهمی ندارد و زود گذر است ولی در صورت ادامه باید سیستم گوارش، اعصاب مرکزی و همچنین از نظر بیماری های داخلی سیستمیک بررسی شویدکه شروع آن با شرح حال و معاینه توسط پزشک خواهد بود.  [ 1394-03-15 15:10:55 ]
سوال : با سلام و تشکر خانم بنده 43 ساله تقریبا ده روزه که دچار درد وسط جناق سینه و پشت شده از نظر قلبی چک شده مشکلی نبود سوزش و ترش هم در کار نیست میخواست ببینم ممکنه مرروط به کیسه صفرا یا چیز دیگه ایی باشه.ممنون
پاسخ : سلام، دردهای پشت جناق سینه بیشتر به علت بیماری های گوارشی مثل رفلاکس، اسپاسم مری، زخم پپتیک یا سنگ صفرا می باشد. البته در بیمار شما علل قلبی بررسی و رد شده اند. علل نادر دیگر بیماری های مثل بیماری های جدار قفسه سینه و درنهایت با منشا رو حی روانی می باشند. در صورت ادامه درد ها لازم است بررسی کامل انجام شود.  [ 1394-03-15 15:06:50 ]
سوال : با عرض سلام من از زمانی که اضااافه وزن پیدا کردم سینه های بزرگی پیدا کردم و مراجعه کردم به دکتر و ازمایش انجام دادم ازمایش سونو گرافی بافت گلندولر به ضخامت 17 مییلیمت در دو طرف سینه مشاهده شد و ازمایش خون prolactin 58 فقط بالا بود به نظر شما میشود که من با دارو درمان شوم من پسری 19 ساله هستم با تشکر از شما
پاسخ : سلام، با توجه به اینکه می فرمایید چاق هستید اندازه پستان که 17 میلی متر گزارش شده در شکل سینه شما تاثیری ندارد و احتمالا افزایش چربی زیر پوست است که شما نگران آن هستید و با رژیم و کاهش وزن بهبود می یابد. در این مورد دارو کمک زیادی به شمانخواهد کرد.  [ 1394-03-15 15:01:54 ]
سوال : ببخشید اقای دکتر مجدد مزاحم شدم , پیرو سوال قبلیم میخواستم بگم که کمی هم درد دارم در نا حیه مقعد, ,ممنون از لطفتون
پاسخ : سلام، خارش ناحیه مقغد علل مختلفی دارد که شایع ترین آن اضطراب و اختلالات روحی روانی است ولی علل جسمی مثل عفونت های ناحیه مقعد یا هموروئید و بیماری های پوستی هم ممکن است دخیل باشند لذا بهترین کار مراجعه به پزشک و بررسی دقیق تر با شرح حال و معاینه است.  [ 1394-03-15 14:58:47 ]
سوال : سلام آقای دکتر بنده یکسری درد در زیر دنده چپ و راستم دارم دردها کم است و در طول روز تکرار میشوند سونوگرافی کردم اندازه طحال 16 سانت بود و تعدادی سنگ صفرا دیده میشد ولی به متخصص داخلی مراجعه کردم چندان توجهی به این موارد نکرد! آیا این مقدار بزرگ بودن طحال یا سنگ های صفرا نیاز به اقدام خاصی ندارد ؟
پاسخ : سلام، بزرگ بودن و سنگ صفرا می تواند نشانه بیماری همولیتیک باشد(لیز شدن خون). بهتر است بررسی بیشتر شود و در صورتی که درد شما در بررسی بالینی مربوط به سنگ صفرا بود لازم است کیسه صفرای شما عمل شود.  [ 1394-03-15 14:54:17 ]
سوال : با سلام، 1 سال پیش به دکتر زنان مراجعه کردم پس از سونو مشاهده شد که کیستی مشکوک به کیست درموئید در تخمدان سمت راست به اندازه 2 سانت وجود دارد،دکتر به دلیل مشکوک بودن کیست به مدت 2 ماه دارو تجویز نمودند و پس از 2 ماه سونو مجدد کیستی مشاهده نشد اما بعد از چند ماه دوباره به دکتر دیگری مراجعه کردم و با سونو دقیق تر کیست درموئید به اندازه 28 میلی متر مشاهده شده و بپیشنهاد لاپاراسکوپی دادند، نظر شما در مورد لاپاراسکوپی با توجه به توضیحاتی که دادم چیست و ایا لازم است دکتر از تجربه بالایی برخوردار باشد یا خیر ؟ آیا خطرات خاصی در این نوع کیست و جراحی آن وجود دارد ؟ با تشکر
پاسخ : سلام، بهتر است که با متخصص زنان مشورت فرمایید ولی در صورتی که سونوگرافیست به طور دقیق بررسی نماید و کیست درموئید تشخیص داد ه شود بهتر است به طور لاپاراسکوپی عمل شوید. هر عملی هم ممکن است با عارضه رو به رو شود ولی شدت و آمار عوارض در این عمل زیاد نیست و عوارض احتمالی ناشی از درمان نشدن کیست بیشتر از عوارض عمل است. به هر حال قضاوت و تصمیم را به عهده پزشک معالج خود بگذارید.  [ 1394-03-15 14:51:51 ]
سوال : بنام خدا باسلام خدمت استاد بزرگوار، جناب آقای دکتر نصراصفهانی. ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت، اینجانب دکتر رشیدی پزشک عمومی هستم. مادربزرگ 85ساله بنده دچار دردهای کولیکی شده که در سونوگرافی 6عدد سنگ کیسه صفرا به اندازه 6تا10میلی متر گزارش شده. یکی از جراحان محترم توصیه اکید به جراحی نموده اند لیکن از نظر قلبی متخصص محترم قلب عمل ایشان را very high risk اعلام نموده (به علت سابقه آسم و گرفتگی یکی از عروق کرونر و ef=45%) خواهشمندم نظر مبارک خود را در مورد ایشان بیان فرمایید. باتشکر فراوان
پاسخ : با سلام و پوزش از تاخیر در پاسخ، در صورتی که ریسک عمل را خیلی زیاد اعلام کرده اند به نظر من درمان دارویی با مسکن و آنتی بیوتیک و داروی حل کننده سنگ(یورسو دزوکسی کولیک اسید) می تواند به ایشان کمک کند و در صورتی که پاسخ نداد و بیمار یا به وضعیت اورژانسی مبتلا شوند یا درد آن زچر آور و غیر قابل تحمل باشد می شود عمل شوند(توجیه بیمار در مورد ریسک عمل و مقایسه آن با میزان در و ناراحتی حاصل از سنگ و دادن حق انتخاب به بیمار).  [ 1394-03-15 14:47:17 ]
سوال : سلام پسری 27 ساله هستم. حدود یک هفته حالتهای عجیبی شبیه به گرفتگی در شکمم داشتم که نمیشه اسمشو درد گذاشت ولی الان گاهی اوقات درد خفیفی دارم گاهی اوقات رنگ مدفوعم سیاه میشه
پاسخ : سلام، هم درد شکم و هم تغییر رنگ مدفوع به رنگ مشکی (قیری ) بخصوص اگر چسبنده و بد بو هم باشد مهم هستند و باید توسط پزشک معاینه و بررسی شوند. البته معمولا بیماری مهمی یافت نمی شود و لی نیاز به بررسی است.  [ 1394-03-15 14:38:31 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید، پسری 24ساله هستم،به دلیل دردهای شدید معده به پزشک مراجعه کردم،آندوسکوپی انجام گرفت،و زخم معده ی نسبتا عمیق تشخیص داده شد،الان یک ماه دارو مصرف میکنم،خدا رو شکر درد ندارم،اما در دوره ی دوم داروهام قرص بیسموت به همراه فاموتیدین،مترونیدازول،تتراسایکلین و پنتو پرازول تجویز شد.با مصرف قرص بیسموت مدفوعم کامل سیاه شده،اما بوی بد یا چسپندگی نداره،خواستم بدونم از عوارض قرص بیسموته یا خونریزی معده دارم؟ با تشکر.
پاسخ : سلام، از عوارض بیسموت تغییر رنگ مدفوع یه مشکی است و همانطور که اشاره کردید تفاوت آن با خونریزی گوارشی چسبندگی و همچنین بوی بسیار بد ملنا است که در خونریزی بروزر می کند.  [ 1394-03-15 14:35:22 ]
سوال : با سلام وعرض ارادت ،سال 88مادرخانم من را دکتر شاهزمانی در بیمارستان مدرس تهران عمل باز کرد بعدازعمل دچار عارضه مغزی شدوبعد از انتقال به شهدای تجریش وجراحی دکترعباس زاده وکما از دنیا رفت 5سال عذاب وجدان دارم که ایا دکتر جراح قلب کوتاهی کرده هرجند میگن که این امبولی کردن جزء عوارض جراحی بازه قبل از عمل آمپول خارجی برای لخته نشدن تهیه کرده بودم دکتر قلب میگفت سه تا رگش گرفته بود یه توضیحی بفرمائید ممنونم
پاسخ : سلام، عمل جراحی در هر حال ممکن است که با عوارضی رو به رو شود که هم جراح و هم بیمار و همراهانش را می رنجاند. پزشک هم تمام تلاشش را می کند که این عوارض بروز نکند. آمبولی هم از عوارض شایع اعمال جراحی است. نه شما و نه پزشک مقصر نیستید.  [ 1394-03-15 14:33:09 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر بنده پسر 27 ساله مدت دو سال و نیم است که احساس سوزش شدید به همراه گیرکردن غذا در بالای معده دارم. زیر جناغ سینه ام هم برآمدگی حس می کنم که پس از لمس آن حالت ترش کردن معده ام بیشتر می شود و پس از هر وعده غذا خوردن این شرایط بدتر می شود. ضمنا در این مدت حدود 45 کیلو هم کاهش وزن داشته ام و در باریوم سوالو جدید هم ریفلاکس معده ام از گرید 1 به 2 پیشرفت کرده است. هم اکنون قرص پنتوپرازول و امپرازول استفاده می کنم که متاسفانه تاثیر چندانی در بهبود بیماری نداشته است. با این شرایط برای آنکه زودتر از این مشکل رهایی یابم چه توصیه ای برای اینجانب دارید؟ با تشکر
پاسخ : سلام، امکان طبابت از طریق انترنت نیست و لی با توجه به علائم ذکر شده لازم است هر چه زود تر توسط متخصص دستگاه گوارش بررسی شوید.  [ 1394-01-22 19:08:25 ]
سوال : سلام.آقای دکتر آیا جراحی فتق (وارکسل)را جراحان عمومی فقط انجام میدهندو یا جراحان کلیه و مجاری ادراری هم میتوانند انجام بدهند.
پاسخ : سلام، جراحی فتق و واریکوسل را هم جراح عمومی و هم اولولوزیست انجام می دهند.  [ 1394-01-22 19:05:52 ]
سوال : سلام آقاي دكتر ببخشيد همسر من نزديك به يك ماه هست كه به مدت ٥ بار دچار دل درد شديد شد. پيش چند دكتر رفتيم گفتن ورم معده اس ولي بعد از سونوگرافي نوشته بود در صفرا تعدادي فوكوس اكوژن بسار ظريف مجموعاً به قطر ٣.٣ ميليمتر ديده شد مي خواستم و در مجرا نيست ديواره هم طبيعي بود مي خواستم بدونم اين درد ها از سنگ صفراست يا خير . در ضمن آخرين بار كه درد گرفت بسيار شديد بود در بيمارستان بهش سرم زدن و آمپول پنتوپرازول و خوب شد اما بسيار نگرانيم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
پاسخ : سلام،دردهای بیمار شما به احتمال زیاد مربوط به سنگ های صفرا است و لازم است پس از بررسی های تکمیلی توسط پزشک جراح تحت عمل قرار گیرند.  [ 1394-01-22 19:04:51 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. پدر همسرم حدود 60 سال سن دارد و مدت 20 روز است که کیسه صفرایشان جراحی شده البته کیسه صفرا خارج نشده، فقط تعدادی سنگ ریز از کیسه صفرایشان خارج کردند. در طی این مدت ایشان سردردهای شدید و گاهاً اختلال حواس دارند و بسیار ساکت و افسرده شده اند ، آیا ممکن است این خصوصیات از عوارض بیهوشی یا عمل جراحی باشد؟ با تشکر
پاسخ : سلام، این علائم می تواند مربوط به عوارض استرس جراحی باشد. لازم است تحت نظر پزشک معالجشان و یا متخصص روانپزشکی مورد معاینه و در صورت لزوم درمان قرار گیرند.  [ 1394-01-14 11:20:21 ]
سوال : سلام و عرض خسته نباشید مرد 48 ساله هستم حدود 12 سال است که به درد شکمی که در اثر غذای چرب ، ترشی ، نوشابه و پیاز ایجاد میشد در مقاطع 6 ماهه مبتلا هستم هر سری پزشکان اندوسکپی کرده و میگفتند تورم معده است و قرص میدادند تا دو ماه پیش یکی از دکترها دستور سونوگرافی داد مشخص شد دو عدد پولیپ 5.2 میلیمتری در کیسه صفرا دارم با توجه به رنجی که برای جراحی یعنی 10 میلیمتر مشخص شده است ولی من دو عدد پولیپ که جمعش میشود 10.4 و سابقه بالای ده ساله درد لطفا" مرا راهنمائی فرمائید که آیا نیاز به خارج کردن کیسه صفرا دارم یا نه ؟
پاسخ : سلام، پولیپ کیسه صفرا با اندازه های ذکر شده برای شما در صورتی نیاز به جراحی دارد که درد های شما مربوط به کیسه صفرا باشد. یعنی علت دیگری برای آن یافت نشود و با غذای چرب و سنگین ایجاد شود.  [ 1394-01-14 11:15:02 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
تحلیلی بر تعرفه های درمان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences