سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام آیا بعد از خارج نمودن کیسه صفرا از بدن ، بیمار می تواند در آینده اقدام به گرفتن روزه نماید ؟
پاسخ : سلام، بعد از عمل خارج نمودن کیسه صفرا از نظر تغذیه هیچ تغییری در فرد ایجاد نمی شود و روزه گرفتن هم بلا اشکال است.  [ 1392-12-26 20:20:05 ]
سوال : سلام . پدرم با 66 سال سن در تابستان 90 متوجه شدن که کانسر کولون دارند در استیج 2 . بعد از جراحی به تشخیص انکولوژیست 12 جلسه شیمی درمانی شدند طی 8 ماه و از آن به بعد کولونوسکوپی سالیانه و آزمایش خون جهت بررسی تومور مارکر ها هر 6ماه یک بار که تا الان انجام شد. lمقدار فاکتور CEA تا الان همیشه در محدوده 1.2 تا 2.2 بوده اما امروز در جواب آزمایش که چند روز پیش انجام شده بودمقدار CEA به 5.1 افزایش یافته که نگرانم کرده .خواستم از شما بپرسم که آیا این نشوندهنده عود یا پیشرفت بیماریه؟در ضمن فاکتورهای C19 9 و C15 3 شان دارای مقدار نرمالی بوده است وواقعا ممنون می شم که حوصله کنید و بخونید و پاسخ بدید
پاسخ : سلام، علت افزایش این مارکر مختلف است ولی برای بیمار شما بررسی کامل شکم و لگن و قفسه سینه و در صورت لزوم کولونوسکوپی جدید دارند.  [ 1392-12-26 20:16:14 ]
سوال : باعرضسلام دوسال است از دردی زیر دنده ها حوالی کیسه صفرا سمت راست کا اغلب فقط به پشت میزند و با صاف شدن یا خوابیدن بهترمیشود رنج میبرم مدفوع بدبو و دفع گاز زیاد و بدبو دارم مدفوعم روشن است.درازمایش خون انزیم پانکراس و کبد سالم بود سونوگرافی شکم مشکلی نداشت دوبار طی یک سال انجام دادم.درازمایش خون کمی بیلی روبین دایرکت و ایندایرکت بالابود حدود دو دهم.یک بار قند خونم ده تا بالابود و الان بعد دوسال کمی ال دی ال بالاست حدود 121. کولونوسکوپی روده سالم بود.مشکل من مربوط به لوزوالمعده نمیشود? دیگر چه کار کنم تا بفهمم دردم چیست..درمدفوعم هم غذای هضم نشده بود.طی ازمایش مشخص شد.مشکل چیست..
پاسخ : سلام، علت دردهای این ناحیه می تواند مربوط به جدار شکم یا قفسه سینه یا خلف صفاق هم باشد لذا اگر درد ادامه دارد باید توسط پزشک شما بررسی های دیگر هم انجام گیرد تا اطمینان کامل از این که مشکل مهمی نیست. البته بعضی درد هاممکن است علت روحی روانی داشته باشد یا علت آن معلوم نشود.  [ 1392-11-29 16:27:04 ]
سوال : Salam,khaharam 23 saleshe 2roze motevaje shode sine hash tarashoh qahvei rang dare kheili tarside Che qad emkan dare saratan Bashe ?
پاسخ : سلام، خطر سرطان با ترشح خونی از سینه بخصوص در سن خواهر شما خیلی کم است با این حال لازم به بررسی است لذا بهتر است به پزشک مراجعه و تحت بررسی قرار گیرند.  [ 1392-11-29 16:21:29 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید . مدتی بود که من دل درد و نفخ شدید داشتم دکتر رفتم آندوسکوپی و سونوگرافی و آزمایش خون و ادرار و مدفوع انجام دادم خوشبختانه همش سالم بود دکتر قرص معده نوشت و خوردم اما تاثیری نکرد .بعد از مدتی متوجه شدم که آب خونمون کثیف و گلی است و تیکه های کوچکی مثه آهن و تیز و برنده در آب هست با پیگیری ها متوجه شدم دلدردم از آب است و گفتن اونا گورد است داخل آب .اما آب ها هنوز خوب نشده .از آب جوشیده استفاده میکنم اما بی فایده است و هنوزم دم و نفخ شدید ترش و... دارم .میخواستم بپرسم چیکارکنم ؟ و آیا گوگرد خطرناکه برای بدن؟ممنون
پاسخ : سلام، بهتر است که نمونه آب را به مرکز بهداشتی محل خود ببرید تا آزمایش شود و تا آن موقع از بطری های آب آشامیدنی یا معدنی استفاده کنید.  [ 1392-11-29 16:14:54 ]
سوال : سه ساله متناوبا دچارمدفوع شل و آبکی و یا سفت و منقطع میشم گاهی در یک روزمتناوبا این حالتها رو دارم وگاهی مدتی مشکلی ندارم و ،قطر مدفوع هم باریک شده وگاهی چند روز نفخ معده یا روده دارم هرگز خونریزی از روده و یا مدفوع خونی یابلغمی نداشتم – هیچ کاهش وزنی نداشتم – اشتهام خوبه گاهی هنگام پربودن راست روده کمی دل درد دارم که با دفع خوب میشه دوسال قبل به پزشک مراجعه کردم با تشخیص هلیکوباکتر تحت درمان سه دارویی بودم تمام علایم رفع شد اما مشکل مدفوع باریک کماکان ادامه داشت که پزشکم گفتند میتونه بعلت هموروئید داخلی ویا IBSباشه حالا میخواستم بدونم ایا صرفا وجود مدفوع باریک با مواردیکه گفته علامت خطرهست ؟
پاسخ : سلام، علت باریک شدن مدفوع می تواند خطر ناک باشد ولی برا ی معلوم شدن علت لازم است معاینه و در صورت لزوم بررسی های بیشتر قرار گیرید.  [ 1392-11-29 16:09:54 ]
سوال : باسلام،خال یا جوشهائی در انتهای ستون فقرات در محل نشیمنگاه وجود دارد که ازآن خونابه،خون وترشحات لزج خارج می شود و حتی اخیرا در کنار آن نیز چندمجرای دافع خون بوجود آمده .خال اصلی سابقا به اندازه یک جوش ولی اخیرا بزرگتر شده است سالها قبل از حادث شدن این اتفاق این محل خارش شدید داشت وحتی خارش منجر به پینه بستن وپوست اندازی میشد الان هم گهگاهی خارش وجود دارد .این چه عارضه ای است ،راه درمان چیست ؟آیا با وجود گذشت چندین سال و دفع خون ممکن است عدم درمان خطراتی ایجاد کند؟ یا درمان آن باید سریعا انجام شود ؟ باسپاس
پاسخ : سلام، مشکل شما به احتمال زیاد سینوس پایلونیدال یا همان کیست مویی است و لازم است جراحی کنید. اوزژانسی نیست ولی بهتر است در اولین موقعیت مناسب عمل شوید.  [ 1392-11-17 17:14:56 ]
سوال : با سلام آقای دکتر بعد از یک سال محددا از کیسه صفرام سونوگرافی کردم اندازه پولیپ ها تغییری نکرده اما به جای 3 پولیپ 5 پولیپ دیده میشود که بزرگترین آن 3 mm است تا چه مدت می باید چک نمایم با تشکر
پاسخ : سلام، در صورتی که درد دارید بهتر است عمل شوید و گرنه به نظر من بهتر است 6 ماه بعد سونوگرافی شما تکرار شود.  [ 1392-11-17 17:11:33 ]
سوال : با سلام واحترام , مادر من 64 ساله هستند وچاق. 3سال پيش عمل جراحي هيستركتومي ابدومينال ناشي از كنسر رحم شدند قبل از عمل سالها فتق نافي داشتند كه اذيت نميكرد ولي بعد از عمل علي رغم احتياطات لازم 2بار مبتلا به فتق انسزيونال شدند كه عمل كردند و مش گذاشتند.الان 7 ماه از عمل قبليشون ميگذره كه باز دچار دل درد شديد ميشوند.سونوگرافي چيزي نشون نميده ولي تو معاينه فتق مشخص هست ضمن اينكه وقتي فشار ميديم و جا ميره دردشون كاملا خوب ميشه و ديگه فتق پيدا نيست.حالا سوال من اينه كه ميشه بدون جراحي اينو درمان كرد? اين جا انداختنها ضرري نداره و ميشه هر بار كه درد ميگيره خودمون جا بندازيم؟ممنون از راهنمايي هاتون
پاسخ : سلام، در صورت تحمل عمل ازنظر عمومی وقلب لازم است عمل شوند. تا قبل از عمل کاهش وزن کمک کننده است به همراه بستن شکم بندکه تاحدی ممکن است کمک کند. جا انداختن هم کار خوبی است و هر موقع بیرون می آید بهتر است که جا اندازی شود.  [ 1392-11-17 17:06:57 ]
سوال : سلام ، خسته نباشید ، اقای دکتر نظر شما راجع به کولونوسکوپی مجازی چیست و ایا در ایران مرکز قابل اعتمادی در این زمینه وجود دارد؟
پاسخ : سلام، هست ولی من آدرس نمیدونم. دقت این نوع بررسی هم خوب است.  [ 1392-11-17 17:03:31 ]
سوال : سلام آقای دکتر من از چندماه پیش دچار فیستول مقعدی شدم،که محل فیستول ترشحات زرد رنگ و بدبویی دارشت وگاهی هم متورم میشد ،ولی الان دو هفته هست که دیگه ترشحی نداره و متورم هم میشه... ممکنه فیستول خودبخود خوب بشه؟
پاسخ : سلام، فیستول مقعدی خود به خود خوب نمی شود و لازم است اگر تشخیص قطعی شد تحت عمل قرار گیرید.  [ 1392-11-17 17:01:24 ]
سوال : باعرض سلام دکترمن رفتم دکترگوارش.مشکلم اسهال بیش ازحدبود.آزمایش خون ومدفوعم نتایج زیروداشت مدفوع protozoa cyst: giardia lamblia cyst seen خون wbc 3.8 HGB 14.1 RDW 10.7 plt 131 mpv 6.3 p-LCR 5.6 ferritin 351.3 بقیه نتایج یامنفی بوده یادرحدنرمال همین دکترگوارش به من گفت که:"کم خونی دارم ولی انگل ندارم!"بعدرفتم دکترداخلی گفت:"انگل دارم"بعد هم رفتم پیش متخصص گوارش.گفت:"کم خونی ندارم!ولی برای انگلم قرص مترونید ازول تجویز کرد"من واقعا نمیدونم که کدوم حرفوگوش کنم؟انگل دارم؟مترونید ازول بخورم؟ضمنااگرکم خونی دارم قرص زیرو که ازخارج واسم فرستادن بخورم؟ FEFOl 150mg dried ferrous sulphate&500mg folic asid
پاسخ : سلام، با توجه به آزمایش مدفوع شما، لازم است که به مدت یک هفته قرص مترونیدازول مصرف کنید.  [ 1392-11-17 16:56:48 ]
سوال : سلام ایا در اثر مصرف زیاد انتی بیوتیک کولیت ایجاد میشود؟
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر، مصرف آنتی بیوتیک می تواند باعث نوعی از کولیت به نام کولیت پسودومامبرانو شود.  [ 1392-11-17 16:49:05 ]
سوال : سلام من زن 25 ساله نزدیک 3 یا 4 بار که هر 4 3 ماه یکبار دچار خونریزی مدفوع میشم خیلی روشن هست این خونریزی که گاهی بعد از موفوع و گاهی همراه باهم دیده میشه خیلی نگرانم تقریبا هر روز یا هر یکروز در میون شکمم کار میکنه و حس میکنم ادرارم کامل تخلیه نمیشه (شایدم میشه) چند وقت پیش ازمایش کامل دادم هیچ مشکلی نداشتم ولی ازمایش داخلی ندادم چون اون موقع هیچ مشکلی نداشتم در ضمن هرسری 2 یا 3 روز طول میکشه و خوب میشه در ضمن اصلا درد ندارم به دلیل سفت بودن مدفوع گاهی زخم کوچولو ایجاد میشه که با دست زدن سوزش احساس میکنم سریع هم خوب میشه بعد از خوب شدن باز هم باید دکتر دید ؟آیا مشکوک به بیماری خاصی هستم ؟
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر، به احتمال زیاد مبتلا به هموروئید هستید ولی برا ی تشخیص قطعی حتما باید معاینه شوید.  [ 1392-11-17 16:45:15 ]
سوال : سلام آقاي دكتر . وقت شما بخير - مدتي است كه از ناحيه كيسه صفرا دچار مشكل شده ام در اولين سونوگرافي در تاريخ 91/12/26 - ضايعه آكوژن به ابعاد 6/6 * 7/5 ميليمتر چسبيده به ديواره كيسه صفرا و همچنين كبد چرب گزارش شد و حالا بعد از 9 ماه در تاريخ 92/08/26 طي سونوگرافي جديد ضايعه هيپراكوئيك با قطر 9/5 ميليمتر در جداره لترال كيسه صفرا مشاهده شده است ، پوليپ صفراوي در تشخيص افتراقي مطرح است . آيا به نظر شما چيز مهمي است و نياز به جراحي دارد ؟ اگر عمل نكنم مشكلي متوجه من خواهد بود ؟ توصيه هاي غذايي شما پزشك گرامي چيست ؟ شما را بخدا مرا راهنمائي فرماييد . نگرانم
پاسخ : سلام، با توجه به رشد پولیپ و احتمالا دردی که دارید لازم است تحت عمل قرار گیرید. در صورت درد بهتر است تا انجام عمل از خوردن غذاهای حجیم، چرب و حاوی تخم مرغ پرهیز نمایید.  [ 1392-11-17 16:41:00 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید. عمل جراحی سنگ کیسه صفرا به روش لاپاراسکوپی بعد از عمل مثلا بعد از چند سال علائمی داره؟ منظورم اینه که مشکلی برای بیمار بوجود میاد؟ از نظر تغذیه چه غذاهایی برای بیمار خیلی اهمیت دارن. ممنون اگه جواب بدین
پاسخ : سلام، باپوزش از تاخیر، نبودن کیسه صفرا هیچ عارضه ای ایجاد نمی کند و نیاز به رژیم خاصی هم ندارد. البته خود عمل مانند هر عمل دیگری ممکن است در موارد نادر عارضه ایجاد کند .  [ 1392-11-17 16:36:47 ]
سوال : باسلام کسی که ژیکنوماستی خفیف داشته باشه آیا یکی از علتش میتونه فشار خون بالا باشه؟
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر، خود فشار خون خیر ولی داروهای فشارخون می توانند باعث ژنیکوماستی شوند.  [ 1392-11-17 16:26:32 ]
سوال : درود.مادر46ساله دارم.10سال پیش به علت اسهال و درد شکم پس از خوردن غذا آندوسکوپی از ناحیه مقعد انجام دادن که تشخیص فراوانی بسیار بالای باکتری روده بود.بهبودی تا اان کم و بیش حاصل بوده.2ساله پس از ماه رمضا دچار یبوست طولانی مدت میشوند و پزشک علت را خشک شدن روده بر اثر روزه به علت همون باکتری هایی که قبلا داشتند میدونه.دار دادن مثل فمی لاکت.اما هنوز بهبودی حاصل نشده و با خردن مثلا اسفرزه شکم کار میکنه نه به طور معمولی.خونی هم تا به حال در مدفوع ندیدن.فکر مادرم بهم ریخته چون میگن خدانکره سرطان رفتم و آشفته شدن.تشخیص شما چیه؟ممنون
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر، معاینه بیمار مهم است ولی به هر حال در صورت نگرانی از سرطان روده بزرگ بهترین کار برای اطمینان، انجام کولونوسکوپی مجدد است.  [ 1392-11-17 16:22:50 ]
سوال : salam.man khanomi 34 sale hastam ke dar mahale scare cs toode fibromatosis ijad shod ke sale gozashteh jarahi kardam vali emsal mojadadan dar scare jarahi parsal ood karde.mikhastam bedoonam jarahiha mokarar che avarezi dare.age jarahi nakonam cheh khatarati dare?age bekham dobare bardar shavam chi mishe?darmane digeh joz jarahi vijood dare?merc
پاسخ : سلام با پوزش از تاخیر ، درمانی جز جراحی ندارد و خطر جدی ایجاد نخواهد کرد ممکن است بعلت درد آن در طول بارداری اذیت شوید.  [ 1392-11-17 16:18:22 ]
سوال : با عرض سلام چند روش جراحی برای فیستول معقد وجود دارد؟واسان ترین روش چیست؟
پاسخ : سلام، برحسب مسیر فیستول که نسبت به اسفنکتر خارجی معقد چه موقعیتی دارد بیمار تحت فیستولوتومی یعنی باز کردن طولی مسیر فیستول یا گذاشتن ستون یا برداشتن فیستول انجام می شود.  [ 1392-11-17 16:15:22 ]
سوال : اگر فیستول معقد عمل نشود چه عوارضی دارد؟
پاسخ : سلام، ترشح و درد مداوم، خطر عفونت های شدید ناحیه معقد و در زمان های خیلی طولانی احتمال بدخیمی در موضع  [ 1392-11-17 16:11:46 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من دختری 28 ساله و مجرد هستم که مدتی است در کنار مقعد در طرف راست، کمی بزرگتر از سمت چپ است که در هنگام دفع مدفوع به وضوح برجستگی آن که اندازه یگ گردو می باشدنمایان می شود. ولی هیچگونه دردی ندارد. راستش از رفتن پیش دکتر و توضیح این مسئله کمی خجالت می کشم. و امشب که این سایت رو دیدم خیلی خوشحال شدم که غیر مستقیم برای شما بیماریم را عنوان کنم. ممکن است این ورم که خیلی هم سفت نیست مشکلی برایم به وجود آورد؟ ممکن است این توده سرطان باشد؟با تشکر فراوان
پاسخ : سلام این توده ها معمولا به علت همورو یید است ولی لازم است نوسط پزشک معاینه شوید.  [ 1392-08-16 22:14:28 ]
سوال : با سلام خدمت تمام جامعه پزشکی :بنده با توجه به اینکه خواهرم دچار سرطان بدخیم سینه شد بران شدم که ازمایش مامو گرافی انجام دهم.بعد از انجام ماموگرافی دیجیتال مستقیم از پستان هایم در برگ ازمایشم در یک مورد چنین نوشته بود که (در نمای کرانیوکودال R breastدر نیمه لترال کانون کوچک هایپردنس مدور با نواحی ظریف اسپیکولاسیون محیطی و به قطر تقریبی5mmدیده میشود ).از شما جامعه پزشکی محترم تقاضامندم تمام اطلاعات و راههای درمانی و همچنین تمامی توصیه های لازم را در این مورد به بنده ابلاغ فرمایید.از زحمات شما عزیزان نهایت تشکر را دارم.
پاسخ : سلام بهتر است این توده تحت ماموگرافی یا سونوگرافی بیوپسی شود تا از ماهیت خوشخیم آن مطمئن شوید.  [ 1392-08-16 21:33:13 ]
سوال : سلام آقای دکتر.من پسری 29ساله هستم و18روزه که عمل فتق اینگوینال کشاله ران انجام دادم.پس از یک هفته جای زخم باد کرد وعفونت پیدا کرد.با مراجعه به پزشک مقداری عفونت از زیر زخم کشیده شد وبا زخم باز به خانه برگشتم.امروز18روز می گذره وزخمم بسته نشده.آنتی بیوتیک استفاده می کنم.تا کی زخم اینجوری خواهد بود.ودقیقا باید چکار کنم.چطور متوجه بشم که عمل فتق موفقیت آمیز بوده یا نه دکتر؟متشکرم
پاسخ : سلام بهتر است که به درمان زیر نظر پزشک معالجتان ادامه دهید تا بهبودی کامل حاصل شود.  [ 1392-08-16 21:28:23 ]
سوال : سلام مادر من 40 ساله حدود 10ساله طرف راست شکمش درد میگیره ولی الان رفت سی تی اسکن گرفت جوابش این بود: در حد فاصل سگمان 6و 7 کبد یک توده هیپودنس به قطر 2 س. م با انهانس پریفری و نمای تیپیک همانژیوم مشهود است بنظرتون مشکلش چیه؟؟لطفا جوابو برام میل کنین مامانم خیلی استرس داره
پاسخ : سلام مشخصات توده مذکور که مطرح کننده همانژیوم است نگران کننده نیست ولی درد شکم ایشان را توجیه نمی کند ولازم است موردبررسی بیشتر قرار گیرند. البته با توجه به اینکه 10 سال طول کشیده است احتمال بیماری خطرناک کم است.  [ 1392-08-16 21:24:10 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
تحلیلی بر تعرفه های درمان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences