سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : jenab dr salam va khaste nabashid man mardi hastam 35 sale modati ghabl az poshte kamaram daghighan ebtedaye shoro shodan kapale badsan mesle 1 joshe kochik zade shode ke kam kam be goshte ezafe tabdil shode ke gahi ab khon va gahi ham cherk kharej mishavad alan ham modati hast ke az nafe man cherke shiri rangi kharej mishavd ke ham boye bad darad ham doore naf khoshk mishavad kami ham gahi kharesh darad hala khastam bedanam aya in 2 mored beham marbot mishavand agar ba daro joz jarahi mishavad mara rahnamei konid
پاسخ : سلام، این دو حالت شبیه هم هستند ولی ارتباط مستقیم که به هم ربط داشته باسند ندارند. منشاء هردو کیست های مویی است که زیر پوست قرار دارد و نیاز به جراحی دارند.  [ 1391-06-07 22:28:24 ]
سوال : سلام.من حدود١ سال هست كه احساس مي كنم معدم حساس شده و ٢ ماه هست كه اكثر چيزهايي كه ميخورم باعث ميشه معدم ترش كنه(دكتر گفت شلي دريچه ي معده) البته ترش كردنم خيلي اسيدي نيست و فقط غذا از معده بر ميگرده به مري.علائمي كه دارم بيحالي بعد از ترش كردن هست.همچنين احساس مي كنم ٢ ساعت بعد از مسواك دهنم بو ميگيره.گاهي اوقات هنگام ترش كردن درد خيلي خفيفي دارم.٣ هفته پيش ،دكتر رفتم دوتا قرص داد( لنسوپرازول و دومپريدون) كه توي اون ٢ هفته كه مصرف ميكردم تقريبا مشكلي نداشتم اما بلافاصله بعد از اتمام دارو برگشتم به حالت اول.عادت غذاييم نامنظم هست. به نظر شما چكار كنم خوب بشم؟آيا نياز به دكتر هست؟خطرناك هست؟
پاسخ : سلام، درمان رفلاکس طولانی است و حتما باید زیر نظر پزشک درمان را ادامه دهید. بر حسب شرایط سنی و پیشرفت علائم ممکن است نیاز به بررسی های دیگر هم داشته باشید که پزشک شما در صورت لزوم پیشنهاد خواهند کرد.  [ 1391-06-07 22:23:09 ]
سوال : با عرض سلام سوالی داشتم در مورد غدد لنفاوی .مادرم 46 سال دارد و حدود 3روز است که حدود 5سانت پایین تر از کشاله ی ران چپ متورم شده ودرربع فوقانی سمت چپ شکم نیز درد دارد ایا این دو علامت با هم مرطبت هستند و اصلا علت چی میتونه باشه و مربوط به چیه؟باتشکر
پاسخ : سلام، با احتمال بسیار زیاد این علائم با هم مربوط هستند و باید توسط پزشک بررسی شوند و مورد درمان قرار گیرند.  [ 1391-06-07 22:20:51 ]
سوال : سلام۲۸ سالمه.سال ۸۸ باانجام کولونوسکپی گفتن کولیت السروز داری و پنتاسا دادن.۱سال مشکلی نداشتم ولی مدتی بعدبه علت عود بیماری اسکن از شکم انجام دادن وگفتن کرون داری وکورتون .پنتاسا و ازاتیوپرین دادن.کورتون بعد مدتی قطع شدولی ازاتیوپرین ۲عددوپنتاسا۶عدد استفاده می کردم چند ماه پیش کراتین و اوره من بالا رفت بدستور دکتر کلیه پنتاسا را قطع کردم وبرخلاف نظر دکتر گوارشم مشکلی پیش نیامد و در ضمن esrهم خوبه.و نگرانی من مصرف ازاتیوپرین که باید تا اخر عمر مصرف کنم.می ترسم عوارض ان هم نمایان شودوشنیده ام احتمال سرطان را در بدن زیاد می کند.ایا درست است؟ایا دارویی بجز مزالازین و ازاتیوپرین برای من وجود دارد؟
پاسخ : سلام، هر بیماری عوارض و ناراحتی هایی دارد که بیمار و پزشک را مجبور می کند برای درمان و یا پیشگیری از آنها مصرف دارو یا درمان های دیگر را بپذیرند که ممکن است که خود عوارضی را به همراه داشته باشند. بیمار باید با اعتماد به پزشک در انجام دستورات همکاری کند تا نتیجه بگیرد. تمام این سؤالات را هم می توانید از پزشکتان بپرسید.  [ 1391-06-07 22:19:12 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من یه خانم 27 ساله هستم.چند ماهی هستش که متاهل شدم.جدیدا متوجه لکه هایی روی شکمم شدم، بعضی لکه ها تیره تر وبعضی ها روشن تر هستن. اگه میشه راهنماییم کنید.مرسی
پاسخ : سلام، مسئله مهمی نیست، فقط موقع مراجعه کنترل بارداری به پزشکتان با ایشان هم درمیان بگذارید.  [ 1391-06-07 22:16:07 ]
سوال : سلام دکتر پسری 20 ساله هستم که چند سالی است با دهان باز میخوابم و نمیتونم درست نفس بکشم...لوزه هام هم همیشه متورم اند و هر سری که استخر میرویم سریع سرما میخورم و مشکل عمدم هم همین تورم و خلط در گلو است،جدیدا گه گاهی هم فکم سرو صدا میکند...یک نفر یهم گفت تو احتمالا لوزه ی سوم داری...میخواستم ببینم نظر شما چیه؟
پاسخ : سلام، شما باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه فرمایید و موردمعاینه قرار گیرید.  [ 1391-06-07 22:14:44 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد. شكم من با خوردن 1 ليوان چاي يا اب يا هر چيز ديگري فورا باد ميكند ايا مشكل معده يا روده دارم يا طبيعي است؟ گاهي مواقع هم معده ام بد جوري تير ميكشد اما خودش خوب مي شه.
پاسخ : سلام، این تغییرات تحت عنوان سوء هاضمه، لازم است توسط پزشک بررسی شوند و درمان با دارو یا رژیم غذایی انجام شود.  [ 1391-06-07 22:13:27 ]
سوال : سلام.پسری 23 ساله هستم.تا به حال دچار هیج بیماری گوارشی نشده ام .ولی چند روز است که احساس می کنم زیاد گرسنه میشوم علت چیست؟مواد قندی اصلا استفاده نمیکنم وزنم 60 و قدم 175 مقداری لاغرم .ممنو جولبما بدهید.
پاسخ : سلام، تغییرات کوتاه مدت در اشتها معمولا به دلیل مسائل روحی روانی و محیطی یا افزایش فعالیت بدنی است ولی اگر ادامه یافت و همراه با تغییرات وزن یا علائم دیگر بود باید بررسی شوند.  [ 1391-06-07 22:11:39 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید لطفا درمورد اقدامات ومراقبت های بعداز لاپاروسکوپی توضیح دهید باتشکرازشما
پاسخ : سلام، در مقاله با همین عنوان این مسائل مفصل توضیح داده شده است. اگر سؤال خاص دیگری دارید بفرمایید.  [ 1391-06-06 00:17:28 ]
سوال : سلام و خسته نباشید. وقتتون بخیر. چندروزه همش جس میکنم یچیزی ته گلوم گیر کرده حتی آب و غذا هم میخورم پایین نمیره...احساس میکنم با فعالیتهای ورزشی بیشتر میشه...گاهی هم دچار حالت تهوع میشم که اونم با فعالیت بیشتر میشه. هیچ مشکل معده و گوارشی تا الان نداشتم.بیماری خاصی هم ندارم فقط تروییدم کم کاره که لووکسین مصرف میکنم. میشه بگین علتش چی میتونه باشه.... . پیشاپیش از کمکتون بسیار سپاس گذارم.
پاسخ : سلام، هرچند علت این نوع ناراحتی معمولا استرس و ناراحتی عصبی روحی است ولی چون با فعالیت بدن تشدید می شود بهتر است که از نظر قلب و ریه بررسی شوید.  [ 1391-06-06 00:14:38 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من حدود یک ماه قبل وست قفصه سینه ام ناحیه جناق قفسه سینه و سمت راست آن شروع به درد گرفتن کرد و طوری بودم که وقتی نفس عمیق میکشیدم سمت راست قفسه سینم درد شدید میگرفت یا وقتی غذا میخوردم احساس میکردم غذا در قفصه سینه ام گیر کرده است به دکتر که مراجعه کردم بعد از معاینه گفتند سر دلت باد کرده است ولی بیماری خاصی رو ذکر نکردند و داروهایی که به من دادند امپرازول بود و رانیتیدین دارو ها رو که مصرف کردم خیلی بهتر شدم اما خوب خوب نشدم الان یک ماه از مراجعه من به دکتر گذشته است لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
پاسخ : سلام، گیر کردن غذا در قفسه سینه می تواند به دلیل بیماری های مری باشد. به هر حال لازم است مورد بررسی رادیولوژیک یا آندوسکوپیک قرار گیرید.  [ 1391-06-06 00:12:31 ]
سوال : با سلام 27 ساله هستم. تا به حال در زندگی تبخال نزدم. حدود یک سال از ازدواجم میگذره و دیروز برای اولین بار روی لبم تبخال زدم. ناحیه تناسلی فعلا مشکلی نداره، اما با توجه به اینگه رابطه جنسی دهانی داشته ام میتونه HsV باشه؟ یا یک تبخال ساده است؟
پاسخ : سلام، علت آن معمولا ویروس های گروه هرپس می باشد که بهتر است برای تعیین نوع آن و در صورت لزوم درمان مناسب به پزشک مراجعه فرمایید.  [ 1391-06-06 00:10:44 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید اقای دکتر در طرف چپ سینه من و حدودا یک انگشت پایین تر از پستانم احساس درد دارم و فکر میکنم یه چیزی گیر کرده میشه کمکم کنید ممنون میشم درضمن من مرد هستم
پاسخ : سلام، دردهای منطقه ای محدود مانند درد شما معمولا به دلیل مشکلات جدار قفسه سینه است ولی در جدار قفسه سینه هم ممکن است علل مختلفی داشته باشد که باید معاینه شوید.  [ 1391-06-06 00:08:42 ]
سوال : باسلام.نزدیک یک سال هست که هنگام دفع مدفوع اگر کمی سفت باشد، دچار درد کمی و سوزش می شوم.در این یک سال چند دفعه یه این صورت شده ولی بعد از چند روز خوب می شود برای همین به دنبال درمان نرفتم ولی این بار مدتش بیشتر شده.این زخم باعث عفونت نمیشود؟آیا باید به پزشک مراجعه کنم یا؟به کدام متخصص؟ممنون
پاسخ : سلام، معمولا به دلیل شقاق این مشکل ایجاد می شود ولی حتما باید معاینه شوید چون بخصوص در سنین بالا ممکن است بیماری های مهم دیگر باعث آن شوند. باید به جراح عمومی مراجعه فرمایید.  [ 1391-06-06 00:06:16 ]
سوال : با سلام من بعد از خوردن غذا البته تقريبا چهار ساعت بعد) آروغ هاي بد بو ميزنم كه بوي تخم مرغ گنديده ميده چي كنم واقعا حالم بد ميشه چي بايد بخورم تمنا ميكنم كمكم كنيد
پاسخ : سلام، علل مختلفی باعث این مشکل می شوند که باید ضمن شرح حال دقیق تر و معاینه بررسی رادیولوژیک هم انجام شود.  [ 1391-06-06 00:04:34 ]
سوال : سلام آقای دکتر دختری هستم که خواستگاری دارم که قبلا دچار بیماری دی وی تی بوده اند. و به مدت یک هفته تحت درمان بوده اند و ایشان باید تا آخر عمر از قرص وارفارین استفاده کنند. آیا مشکلی در امر ازدواج با این شخص و امر بارداری وجود ندارد؟ ممنون
پاسخ : سلام، معمولا این بیماری خوش خیمی است و مشکل خاصی در آینده برای ایشان نخواهد بود ولی در کل بستگی به علت آن دارد.  [ 1391-06-06 00:03:27 ]
سوال : سلام. من مدت 5ماه قرص فیفول مصرف کردم. درصورتی که کمبود اهن نداشتم. حالا شنیدم خطرناکه آهن انبشته میشه در کبد( برای قبل از بارداری خوردم- یکماه از بارداریم گذشته بود رفتم دکتر گفتند ضرورت نداشته قرص آهن) حالا ممکنه خطری برای جنین داشته باشه؟ یا همان آهن انباشته در کبد و ... منظور از مصرف زیاد یعنی به مدت چقدر منظورشان بوده؟ 5 ماه زیاد است یا کم؟
پاسخ : سلام، مصرف روزانه یک کپسول ففول مشکل جدی ایجاد نمی کند مگر مشکل خاصی داشته باشید یا همراه داروهای حاوی آهن دیگر مصرف کرده باشید.  [ 1391-06-05 15:39:10 ]
سوال : با عرض ادب و احترام من 26 سالمه.پس از یک سال از عمل اپانتیس دچار در ناگهانی در ناحیه پایین راست شکم شدم.که مشکلات زیادی در رابطه با دفع برایم ایجاد کرده...آزمایش سی تی با تزریق ماده حاجب انجام دادم.یکی از همکارانتون تشخیص دادند که ماهیچه پسواس بزرگ در اثر اسکار جراحی فیبروز شده و به شکم فشار وارد میکند..هم اکنون این مشکل ادامه دارد وهمراه با در کمر در موقع راه رفتن و احساس توده سفتی موقع نشستن در ناحیه نزدیک عمل را دارم با این وجود میخواستم بدانم چه راهی برای ترمیم این بافت عضلانی وجود دارد؟؟ با تشکر..
پاسخ : سلام، مشکلی که برای شما مطرح شده به نظر پیچیده تر از این است که از طریق اینترنت بتوان برای آن اظهار نظر کرد. بهتر است با نظر پزشک معالج خود درمان را پیگیری فرمایید.  [ 1391-06-05 15:36:21 ]
سوال : سلام آقای دکتر.خسته نباشید.میشه درمورد ایلیوس mildشکمی توضیح بدین ؟باتشکرازشما
پاسخ : سلام، ایلئوس در شکم به معنای کاهش حرکات روده ها است که علل مختلفی دارد و بر اساس آنها درمان می شود.  [ 1391-05-28 21:00:53 ]
سوال : سلام.یک ساله عضلات رحمم درد داره به متخصص زنان مراجعه کردم که مشکلی نداشتم وبعد به ارتپد مقدار آزمایشRF 4.1 و C-reactive protien 0.4میباشد.آیا من رماتیسم دارم.ممنون از جوابتون
پاسخ : سلام، تشخیص بیماری بر اساس چند علامت که شما ذکر کرده اید و آزمایشات ذکر شده میسر نیست و پزشک شما بر اساس بررسی های فوق و همچنین نتایج معاینات بالینی تشخیص را مطرح می کنند و مطمئن تر است که تشخیص ایشان را قبول فرمایید.  [ 1391-05-28 20:59:48 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید همسر من دچار بیماری سنگ کیسه صفرا بود که حدود 10ماه قبل بوسیله عمل لاپرااسکوپی کیسه صفرایش برداشته شده وپس از آن چندین دوره دارو جهت ویروس معده مصرف کرددرزمان مصرف داروها از دل پیچه وباد سر دل خبری نبود ولی به محض اتمام داروها این دردها دوباره شروع می شد سپس به یک فوق تخصص گوارش مراجعه نمودیم که داروهای ursoflor 300mg,domperidone,ورانیتیدین 150را تجویز نموده نظرحضرتعالی درباره این تجویز دارو چیست <آیا می تواند مشکل ایشان را حل نماید .ضمنا سن ایشان 39سال می باشد .با تشکر
پاسخ : سلام، درد های پس از جراحی کیسه صفرا نیاز به بررسی کامل بالای شکم و دستگاه گوارش دارد و بر حسب علت درمان خواهد شد. حتما پزشک شما بر اساس نشانه های بیماری داروهای فوق را تجویز نموده اند. بهتر است ضمن اعتماد به پزشک خود دستورات ایشان را رعایت فرمایید.  [ 1391-05-28 20:57:31 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت اقاي دكتر من مدتي پيش يك سره دچار ترش كردن بودم و العان مدت 4 ماه است كه وقتي غذا مي خورم پشت معده من در پشتم حالت سوزن سوزن مي شود و انگار كه دست و پا به خواب ميروند انجوري مي شود 2 سال پيش هم اندسكوپي كردم چيزي نبود مرسي
پاسخ : سلام، احساس سوزن سوزن شدن و خواب رفتن علامت بیماری گوارشی نیست و می تواند به علت اضطراب یا بیماری های عصبی باشد.  [ 1391-05-28 20:54:15 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.پسری هستم 22 ساله.مدتی هست که نوک سینه سمت چپم خارش داره البته مداوم نیست.مثلا هر چند روز یه بار.هیچگونه تغییر ظاهری و ... هم نداره.فقط خارش داره.آیا این عمر عادیه یا نه؟ممنون از زحماتتون.
پاسخ : سلام، معمولا این امر مربوط به حساسیت پوستی یا اضطراب است و مسئله مهمی نیست ولی اگر شدید شد یا باعث نگرانی شما شده به پزشک مراجعه فرمایید تا ضمن معاینه برای شما دستورات مراقبتی و یا دارو تجویز نمایند.  [ 1391-05-28 20:51:57 ]
سوال : سلام من خانم 27 ساله ای هستم بیماری کم کاری تیرویید دارم الان مدت 9 ماهی که سمت چپ صورتم ورم میکند کم زیاد هم میشود گاهی اوقات هم از بین میرود 4 بار سونو گرافی انجام دادم گفتند مشکلی نیست اما تورم از بین نرفته نگرانم لطفا راهنمای کنید
پاسخ : سلام، ورم صورت علل مختلفی دارد که باید زیر نظر پزشک بررسی شود. البته بعضی اوقات علت خاصی پیدا نمی شود و علت مهمی ندارد.  [ 1391-05-28 20:49:59 ]
سوال : جناب آقای دکتر سلام عرض می کنم.من پدرم 3سال پیش متوجه شدند که مبتلا به فتق هستند.متاسفانه تا الان عملشون رو به تعویق انداختند.می خواستم ببینم که از نظر شما عمل لیزری مناسب تر هست یا عمل معمولی.و اینکه چه دکتر و بیمارستانی را توصیه می فرمایید و آیا کا خاصی هست که با توجه به درد شدید اخیرشون باید برایشان انجام بدهیم؟سپاسگذارم.
پاسخ : سلام، در صورتی که قبلا عمل نشده اند و یک طرفه است لاپاراسکوپی و عمل معمولی فرقی ندارد ولی در غیر این صورت لاپاراسکوپی ارجح است.  [ 1391-05-28 14:37:32 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
تحلیلی بر تعرفه های درمان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences