سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام آقای دکتر من خانمی 33ساله هستم که دچارمشکل روده ای هستم و هیچ وقت نمی توانم کاردفع مدفوع راانجام دهم وهمیشه دچارنفخ شکمی نیز هستم ودرزمانی که اسهال میشوم بازنمی توانم کاردفع داشته باشم وپس ازذا خوردن نیز فورا شکمم باد میکند وکلونوسکوپی هم انجام داده که فقط یک همورویید کوچک راتشخیص دادند باوجود خوردن سبزیجات زیاد نیز بازبرای عمل دفع دچارمشکل هستم لذاازحضرتعالی خواهشمند م دراین خصوص اینجانب رارهنمایی فرمایید باتشکرفراوان
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر در پاسخ، مشکل شما می تواند ناشی از اختلال عملکرد عضلات ناحیه مقعد یا پرولاپس داخلی رکتوم باشد که ضمن معاینه بررسی های رادیولوژیک و غیره کمک کننده هستند.  [ 1391-09-02 22:49:10 ]
سوال : با سلام جناب آقاي دكتر خسته نباشي و ايام به كامتان چند روز پيش يكي از بستگانم براي تورم شكم به دكتر مراجعه كرده بود كه سونوگرافي نوشتن در جواب سونوگرافي تمام اعضا نرمال بود به جز اين نوشته (( تشديد نسبي اكوي پارانشيمال كبد رويت شد.)) يعني چي؟ لطف ميكنيد در اين مورد برام توضيحات بيشتري بديد كل خانواده نگران مي باشيم. باتشكر از شما
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر پاسخ، این وضعیت علل مختلفی دارد که شایعترین آن کبد چرب است نیاز به درمان دارد. ضمنا علل دیگر نیز باید مد نظر باشد و مورد بررسی قرار گیرند.  [ 1391-09-02 22:46:42 ]
سوال : سلام.مادر من (52 ساله ) حدود 10 سال است که احساس درد شدید در زیر شکم و گاهی همه قسمت شکم دارد .هنگام دراز کشیدن درد کاهش میابد. پوشش تنگ به علت فشار به رود ه ها درد را بیشتر میکند.یبوست دارد. نفخ واروغ های زیاد.میخواستم بدونم ناراحتیه مادر من چیه؟
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر در پاسخ، دردهای شکم علل مختلف دارند که برای تشخیص نیاز به بررسی با معاینه ، آزمایش و رادیولوژی دارد.  [ 1391-09-02 22:44:50 ]
سوال : سلا دکتر جان فردی هستم که دو سال است کبد چرب دارم و فشارخون که داروی آملوپرس صبح وشب یک قرص مصرف میکنم . برای کبد چرب ویتامین ایی و جم فیبروزیل و لیور گل تجویز کردند ولی هیچ افده ای نکرد بلکه زیادتر شده آدم بیتحرکی هم نیستم میخاهم راهنمایی کنید دکتر جان نکنه مصرف قرص فشار ایجاد کرده باشه لطفا راهنمایی کنید چه کنم ممنون
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر در پاسخ، با توجه به مقاوم بودن وضعیت شما، لازم است به متخصص گوارش و کبد مراجعه فرمایید.  [ 1391-09-02 22:41:13 ]
سوال : با سلام درمان عرق کف دست و پاه با عمل لاپارسکوپی امکان پذیر است و هزینه آن چقدر می شود در ضمن علاوه بر کف دست کف پاهام خیلی عرق می کند با تشکر
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر در پاسخ،من انجام نمی دهم.  [ 1391-09-02 22:39:29 ]
سوال : ا سلام علت پایین نیامدن عدد تی اس اچ خون با توجه به مصرف لوتیروکسین چه میتوان باشد دوز دارو را هم افزایش دادند ولی پایین نمی اید از عدد 12به 6رسید ولی دیگرپایین نیامده ؟؟؟؟
پاسخ : سلام، با پوزش از تاخیر در پاسخ، مقدار مورد نیاز لوو تیروکسین در افراد مختلف متفاوت است و ممکن است شما نیاز به مقدار بیشتر دارو داشته باشید.  [ 1391-09-02 22:35:54 ]
سوال : با عرض سلام مجدد فراموش بگوییم که الکالان فسفات خونم بعد از پانکراتیت از 800 به 298 بعد به 390 تا دو ماه پیش رسیده ایا مهم است
پاسخ : سلام و با پوزش از تاخیر در پاسخ، از شما سپاسگزارم. آلکالین فسفاتاز شما در این حد مشکلی نیست، اگر علامت خاصی داشتید نیاز به بررسی مجدد و بیشتر خواهد بود.  [ 1391-09-02 22:33:53 ]
سوال : سلام دکترجان من دختری 27 ساله ام از حدود1 ماه پیش دچارحالت تهوع شدیدشدم که اول به صورت خشک بوداما بعدازچندین روز استفراغ کردنم شروع شدهرچی میخوردم بالا میاوردم حتی اب چون هیچ گونه دردی نداشتم دکترانمیتونستن تشخیص بدن تا اینکه ازمایش دادم جواب باکتری هلیکو باکتری که نرمالشو 40 نوشته بود مال من 39/54 نشون دادو دکترگفت عفونت معده دارم.الان 2 هفته ست که دمیترون و دیمن هیدرینات میخورم اگه اینارو نخورم حالت تهوع و استفراغ زندگیمو فلج میکنه.دکتربرا عفونتم نولپازا و فاموتیدین تجویز کرده آقای دکتر به نظرتون این داروها کافیه؟من با خوردن همین 2تا دارو خوب میشم؟اگه داروی دیگه ای لازمه میشه شما اسمشو بگین؟
پاسخ : سلام، عفونت معده شما با ازمايش ذكر شده قطعي نيست. اگر بهبود نيافتيد بهتر است بررسى بيشترى بكنيد.  [ 1391-07-18 07:46:37 ]
سوال : با سلام همسر من 31 سالشه و الان حدود 4 5 ماه هست که در هفته 2 الی 3 شب با تنگی نفس و خشک شدن دهان از خواب می پرد. به نظر شما این نشان دهنده بیماری خاصی هست؟ علت این امر چی هست و ما چیکار کنیم؟
پاسخ : سلام ، اين حالت ها ميتوانند به علت بيماري قلبي ، تنفسي، گوارشي يا عصبي رواني باشد . بايد به پزشك مراجعه كنند و مورد بررسي قرار گيرند.  [ 1391-07-16 18:01:07 ]
سوال : ضمن عرض سلام وخسته نباشین اقای دکترایا تی اس اچ بالا همیشه نیاز به لوتیروکسین دارد نمیشود بدن کمبود ید ناشی ازموادغذایی داشته باشد وبه اشتباه هورمون تجویز کرده باشند ( باخوردن لوتیروکسین صورتم جوشهای زیادی زده واز عوارض ناشی ازهورمون مثلا سرطان سینه میترسم درصورت هورمون نیاز نداشتن واشتباه خوردن)
پاسخ : سلام، اگر تی اس اچ شا بالا است و علائم کم کاری تیزوئید دارید باید لووتیروکسین مصرف کنید علت آن هر چه باش مهم نیست.  [ 1391-07-14 20:20:30 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .مدتی پیش آزمایش خون داده ام و جواب ان را به پزشک مربوطه نشان داده ام و ایشان اشاره به بالا بودن پروتیین کبد در خونم کردند و دستور تکرار ازمایش بعد از 2 هفته داده اند . این مطلب من را نگران کرده است که ازمایش من بدین صورت است : bilirubin(total) : 1.11 Normal : 0.1-1.3 ................................ bilirubin(direct) : 0.19 normal : <0.3 .................................. Total protein : 7.6 Normal : 6.6-8.8 آیا مشکلی برای کبد من بوجود امده است ؟ 25 ساله هستم وسابقه بیماری کبدی در خانواده نداشته ام .
پاسخ : سلام، این آزمایشات نرمال هستند ولی تفسیر آزمایش بزشک معالج می باشد و ممکن است در معاینه یا آزمایشات دیگه شما چیزی دیده اند.  [ 1391-07-14 20:18:33 ]
سوال : سلام خسته نباشید پسری هستم 20 ساله 2 سال مکرر تمرین بدنسازی دارم و بعد از 2 سال تمرین قصد دارم به داروهای هورمونی مجاز در داروخانها روی بیاورم همانند اوکسی متولونء ناندرلون دکانوات و ... و مطالب زیادی در مورد این داروها خوندم و بنده فقط وفقط در سال شاید 3 دوره هورمون استفاده کنم بدلیل اینکه اون هورمون برای بدنم عادی نشه یعنی اینکه غدد من از کار نیوفته. بنظر شما من باید زیر نظر دکتور این داروها را استفاده کنم؟ خب زیر نظر چه دکتوری این داروها رو استفاده کنم مثلآ قلب و عروق یا ... ؟ ممنون از لطف شما
پاسخ : سلام، من شخصا با مصرف این دارو ها برای بدن سازی مخالف هستم و اگر مصرف می کنید پیشنهاد می کنم زیر نظر پزشک ورزشی یا غدد داخلی باشد.  [ 1391-07-13 06:37:03 ]
سوال : باسلام مجدد خدمت شما دکتر گرامی میخواستم از شما بپرسم علت وجود سنگ و شن در کلیه اشخاص چیست؟ آِیا غذاهایی که مصرف میکنیم باعث بروز ان میشود؟ آیا واقعا مسایل خانوادگی در آن دخیل است و آیا خودارضایی هم در بوجود آمدن این حالت نقش دارد؟ و آیا باعث تشدید آنهم میشود چون من گاهی خودارضایی میکردم که فک کنم بخاطر اون این اتفاق برام افتاد باتشکر
پاسخ : سلام، علت سنگ می توان مسائل غدد داخلی، اختلاالات آناتومیک، عفونت های مزمن و رژیم غذایی است. مسئله خود ارضایی و مسائل خانوادگی(تا جایی که بر رژیم غذایی و میزان کم آبی بدن اثر نکند) تاثیری بر تشکیل سنگ ندارد.  [ 1391-07-13 06:34:57 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب 30 ساله و دچار بیماری ازوفاژیت هستم یک ساله می شه الان چند وقتیه حدود 2 ماه است که درد در ناحیه حنجره احساس می کنم ایا این دو با هم ارتباط دارند خیلی می ترسم ایا به اندوسکپی مجدد نیازدارم معده ام هم ترش می کند .دچار کاهش وزن هم شده ام از اندوسکپی به شدت می ترسم یک بار انجام دادم اقای دکتر مرگ را جلوی چشمم دیدم لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ : سلام، بله ارتباط دارد و باید بررسی شما افزایش یابد. آندوسکوپی هم خیلی خطر ناک نیست و نگران نباشید.  [ 1391-07-13 06:29:58 ]
سوال : باسلام ایا درسته که میگن کسیکه کلیه ش سنگ و شن داره نباید گوجه و و دلستر و لبنیات بخوره؟ بنظر شما باید چه چیزهایی مصرف کنم تا جلوی بزرگ شدن سنگ رو بگیره؟ باتشکر
پاسخ : سلام، بستگی به نوع سنگ دارد ولی اکثر سنگ ها اگزالات کلسیم هستند و موارد بالا برای پانها صحیح است. مصرف آب فراروان برای همه سنگ ها مفید استو  [ 1391-07-13 06:23:53 ]
سوال : با سلام دختری 26 ساله هستم .مدتی است که دچار لاغری موضعی در نا حیه باسن صورت و سینه شده ام در ضمن ریزش مو هم پیدا کرده ام . جوشهای زیر پوستی دارم که از بین نمی رود. لطفا راهنمایی کنید که چه علتی می تواند داشته باشد ایا باید به چزشک مراجعه کنم/ و راه درمان چیست؟ با تشکر
پاسخ : سلام، از نظر غدد داخلی و تغذیه باید بررسی شوید که بهتر است تحت نظر متخصص داخلی یا غدد داخلی انجام شود.  [ 1391-07-13 06:21:09 ]
سوال : سلام میبخشید دوباره یه سوال دیگه درمورد زنیکوماستی ازتون داشتم آیا اگر ما ازمایش خون بدیم و نتایج اون نرمال نباشن یعنی تستسترون و بقیه موارد بیشتر از حد عادی باشن ایا با عمل جراحی باز هم مشکل از بین نرفته و دوباره برمیگرده
پاسخ : سلام، ژنیکوماستی بعد از عمل بر نمی گردد ولی علل افزایش تستوسترون و همچنین عوارض دیگر بالا بودن تستوسترون را نباید نادیده بگیرید.  [ 1391-07-13 06:17:57 ]
سوال : سلام پسر 20ساله ای هستم که مشکلامو خدمت شما میگم که فک کنم بین همه ی اونها باهم ارتباطی باشه الان 7ساله زنیکوماستی دارم ازمایش خون هم دادم که مشکلات هورمونی داشتم تستسترون خونم بالا بود که دکتر یه قرص بهم داد به اسم Dostinex0.5 بعد از یه ماه دوباره ازمایش دادم که یه مقداری از تستسترون خونمو کمتر کرد ولی بازم یه مقدار زیاد بود الان چن سال هم هست که شبا از دهنم اب میاد موقع خواب وقتی که جیز میخورم خیلی زود گرسنم میشه و از لحاظ قوای جسمانی هم ضعیفم نمیدونم ایا این مشکلاتی که گفتم ایا بهم ربط داره یه راه حل به من پیشنهاد کنید راستی جلوی موهام هم ریخته فک کنم ریزش اندروزنیک باشه
پاسخ : سلام، پیشنهاد می کنم تحت نظر متخصص غدد داخلی تحت برسی بیشتر و درمان قرار گیرید.  [ 1391-07-13 06:14:03 ]
سوال : با سلام من حدود 7 سال است که بیماری کهیر دارم و به فشار و داروهای آنتی بیوتیک حساسم البته بیشتر فشار با دکترهای پوست زیادی مشاوره کردم ولی خیلی از داروهایی که تجویز می شود اصلا تاثیر گذار نیست و مدتی بود که قرص کلرفنیرآمین تاثیر داشت ولی دیگر تاثیری ندارد ؛ خیلی زیاد دارو مصرف کرده ام که حدود 15 نوع قرص مختلف می باشد ؛ لطفا مرا راهنمایی کنید که آیا آزمایش خون نیاز است ؟ آیا باید به متخصص آلرژی مراجعه کنم ؟ من هر روز درگیر این بیماری هستم ؛ حتی اگر به مدت 2 ساعت پشت سر هم روی صندلی بنشینم دچار این حساسیت در ناحیه کمر و پا می شوم .
پاسخ : سلام، حساسیت به فشار مبهم است. توضیح بیشتری بدهید.  [ 1391-07-13 06:11:52 ]
سوال : سلام من ٢١ سال دارم توسینه راستم فیبروآدنوم ١٠در٣حدودچهارماه پیش دیده شده این هفته رفتم سونو اندازش شده ١٣در٨ به نظرشما بایدجراحی بشم
پاسخ : سلام، ياً عمل شويد يانمونه برداري كنيد  [ 1391-07-12 18:52:15 ]
سوال : سلام من دختری 21ساله هستم 3سال پیش روی زبانم ترشحات پنیری شکلی به وجود اومدازاون موقع تا حالا تنفسم بدبو شده وهمچنین عرق بدنم هم خیلی بدبو شده آندوسکوپی که انجام دادم مشخص شد که ورم شدید معده دارم قرص هایی که برام نوشتند استفاده کردم اما هنوز مشکلم حل نشده من نفخ شکم وقاروغورشکم و آلرژی بینی هم دارم دلیل مشکلات من چی میتونه باشه؟آیا آزمایشی هست که دلیل این مشکلات رو مشخص کنه؟آزمایش چک بدن هم انجام دادم گفتن هیچ مشکلی ندارم
پاسخ : سلام، بوي دهانتان ميتواند به دليل پرز هاي زبان ، خرابي لثه يا سينوزيت با شد. لازم است در مسواك زدن دقت بيشتري كنيىدو پرزهاي زبان را هم مسواك كنيد اگر خوب نشدتوسط متخصص گوش وحلق و دندانپزشك معاينه شويد.   [ 1391-07-12 18:49:39 ]
سوال : سلام. من ديروز بعد از تنگي نفس دست و پام شروع كرد به خواب رفتن. بعد از ٥ دقيقه همه ي عظلاتم سفت و منقبض شد طوري كه به سختي حرف ميزدم و نميتونستم كاري كنم.احساس مرگ ميكردم.قلبم تند ميزد. بعد از نيم ساعت كامل خوب شدم اما ٢ ساعت بعد احساس كردم دوباره دارم همونطور ميشم.توي بيمارستان پروپانول وآرامبخش به من دادن خوب شدم.دكتر گفت پانيك هست و قرص كلرديازپوكسايد و متورال داد.تشخيص درسته؟
پاسخ : سلام، محتمل ترين تشخيص همين است.  [ 1391-07-12 17:40:49 ]
سوال : با توجه به اینکه عمل جراحی مادر من حداقل پانزده سال پیش انجام شده آیا ابتلا به چسبندگی روده میتواند انقدر طولانی باشد؟ با تشکر
پاسخ : سلام، ميتواند ولي هميشه بايد به فكر تشخيص هاي ديگرهم بود.  [ 1391-07-12 17:38:59 ]
سوال : سلام مجدد خدمت آقای دکتر بنده 25 ساله پسر هستم و سابقه بیماری غدد دارم. از 2 ماه پیش بدون مراجعه به پزشک تغذیه اقدام به رژیم درمانی کردم و نزدیک به 15 کیلو در دو ماه کم کردم. بعد از درد در ناحیه شکمی و زردی در برخی از نقاط به پزشک مراجعه کردم که پس از سونوگرافی تشخیص به کبد چرب داشتند. همچنین کیسه صفرا ملتهب گزارش شده است و آنزیم های کبدی بنده نیز دچار اختلال است. در کنار این موضوع تشخیص عفونت مجاری ادرار نیز داده شده است. می خواستم ببینم با این اوصاف بهترین راه چیست؟ آیا جای نگرانی دارد؟ ضمنا روند کاهش وزن همچنان ادامه دارد. با تشکر
پاسخ : سلام، کاهش وزن شما با این سرعت زیاد درست نیست و سر خود انجام دادن این کار ممکن است به شما آسیب جدی وارد کند بهتر است تمام مسائل خود شامل کبد چرب و چاقی و تست های کبدی و مشکل ادراری خود را به پزشک بسپارید و از خوددرمانی پرهیز نمایید.  [ 1391-06-31 22:55:08 ]
سوال : سلام.دختری23ساله هستم مدت چندساله نفخ شدید دارم وکمی زردی هم دارم(بیلی روبین1.62)ضعف شدید دارم ودرآزمایشاتم Neutrophil=70وLymphocytes=30بودبسیارلاغرم طوری که باقد1.60تنها40کیلودارم.لاغری ام اززمان پریودم شروع شدکه همیشه بینظم بوده اماازلحاظ هورمونی مشکلی ندارمTSH=1.8وFSH=8وProlactin=13وEstradiol_E2=92ضمن اینکهTissue T-glutaminase hgA(CLLA)=0.5 آقای دکتربه نظرشمامشکل من چیه وچیکارباید بکنم چراهروقت میرم پیش دکترداخلی میگه مشکلی ندارم مگه میشه بااین همه علائم؟.لطفا راهنماییم کنید.مچکرم
پاسخ : سلام، بیلیروبین با این اندازه بخصوص اگر نوع غیر مستقیم باشد می تواند بی اهمیت باشد و بخصوص همراه با تست های دیگر کبدی که نرمال باشند. لاغری هم می تواند مسئله ای ژنتیک باشد و نشانه بیماری خاصی نباشد. البته بر اساس مسائل مطرح شده فوق نمی توان تشخیص داد و حتما پزشک شما شما را معاینه و از جنبه های دیگر مثل بیماری های گوارش، اضطراب و غیره نیز بررسی کرده اند.  [ 1391-06-31 22:51:15 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
تحلیلی بر تعرفه های درمان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences