سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید این جانب بیماری ازوفاژیت دارم بدنم کهیر می زند ایا ربطی به این بیماری دارد یا نه ؟ احساس درد دارم در ضمن می خواستم ببینم ایا روزه برای من ضرر دارد . من زمانی که روزه می گیرم از اذان صبح تا مغرب را ترش نمی کنم بعد از اذان مغرب ترش می کنم با تشکر . از راهنمایتان .
پاسخ : سلام، ازوفاژیت ربطی به کهیر شما ندارد ولی در صورتی که ازوفاژیت همراه با درد است باید با جدیت بیشتری مراقب باشید (آندوسکوپی مجدد و درمان دارویی و الگوی زندگی و تغذیه). روزه با توجه به اینکه باعث خوردن حجم زیادی از غذا در زمان کوتاه بین افطار و سحر می شود می تواند به شما ضرر بزند ولی بهتر است که با پزشک معالج خود مشورت فرمایید.  [ 1391-04-14 15:06:56 ]
سوال : باسلام طور اتفاقي فهميدم وقتي سرمو بطرف راست پايين ميارم(طوريكه زير فكم به قفسه سينه برخورد داشته باشه) زير فك راستم يك غده به اندازه 2سانت زير انگشتم لمس ميشه و وقتي سرمو بطرف چپ پايين ميارم زير فك چپم يك غده به اندازه 2سانت قابل لمسه. يعني 2 غده بطور متقارن در هر دو طرف هستند و زير انگشت حركت ميكنند و به بافت مجاور نچسبيدند و مثل سنگ سفت هستند و فشاردادن اين غده ها درد نداره و از ظاهر صورت هم هيچگونه تورمي در قسمت زير فك ديده نميشه و فقط زير انگشت آنهم وقتي سرم را پايين بياورم قابل لمس هست. آيا اين غده ها در همه افراد وجود داره و من حساس شدم يا اينكه نبايد زير غبغب غده اي لمس بشه؟ مرسي
پاسخ : سلام، غدد لنفاوی با اندازه ذکر شده که سفت هم هستند باید مورد بررسی قرار گیرند. یعنی لازم است به پزشک مراجعه فرمایید.  [ 1391-04-14 15:00:49 ]
سوال : سلام آقاي دكتر.من برادري دارم كه عقب افتاده ذهنيه وبدليل استفاده دارو جراحي براش خطرناكه.از بچگي تنگي مقعد داشته وبدون اينكه يبوست داشته باشه بعضي اوقات خونريزي از مقعد داره ولي يك سالي هست كه مدام درد داره حتي اگه خونريزي نداشته باشه.پماد آنتي فيشر وشياف براش استفاده ميكنيم ولي بازم بعضي اوقات درد داره.مقعدش بصورت كم درامده خيلي شديد نيست البته متخصص ميفهمه..راه حل شما بجز جراحي چيه؟ لطف ميكنيد كمكش كنيد ممنون
پاسخ : سلام، غیر مصرف داروهای موضعی مثل آنتی هموروئید و کنترل مدفوع از نظر اسهال و یبوست اقدام دیگری نمی توان کرد.  [ 1391-04-14 14:56:46 ]
سوال : با سلام جناب دکتر من حدود 2 سال پیش خونریزی روی مدفوع داشتم و. هنگام زور زدن بیشتر میشد که رفتم همان روز دکتر عمومی خودم تو اینه چک کردم دید وقتی کمی زور میزنم یک بافت میاد از مقعدم بیرون که زخم شده بعد از ان بیروم مقعدم دچار شقاق شدم به طوری که هر چند ماهی باعث خون ریزی شده و بعد از چند روز خوب میشود اقای دکتر سوالی که اینجا دارم این است من وقتی استرس شدید دارم و اضطراب بیش از حد که زندگیم مختل کن خونریزی روی مدفوع دارم به حدی که یک لایه خون تازه تازه روی مدفوع است ولی تا حالا اصلا مخلوط نبوده یا به صورت موکوس خونی دیدم که جدا از مدفوع بوده ولی نه درد شکمی نه تغیر مزاجی نه هیچ چیز دیگری
پاسخ : سلام، خون و موکوس که همراه باشد و بخصوص جدا از مدفوع دفع شود حتما باید با معاینه پزشک و آندوسکوپی بررسی شود.  [ 1391-04-14 14:54:37 ]
سوال : سلام آقاي دكتر برادر من 22ساله هست 20روز پيش به علت سرماخوردگي دكتر رفت به دگزامتازون حساسيت داد و كوآموكسي كلاو 375 تجويز كرده بودند 3روز يبوست كرد و بعدش اسهال شد به همين خاطر دارو هاش رو بعد از 4روز قطع كرد گفتند حساسيت داره الان هنوز اسهال هست رنگش خيلي زرد شده امروز بهش گفتند چون روده اش تحريك پذير هست اين طوري شده بهش نورتريپتيلين 10،مداسين 1،colpermin،مترونيدازول و ژلوفين دادند.الان ما بايد چي كار كنيم؟ با تشكر
پاسخ : سلام، اسهال با شرایط ذکر شده می تواندعلل مختلفی داشته باشد مثلا اسهال ویروسی که همراه علائم سرماخوردگی ایجاد شده است و خودبخود بهبود می یابد یا کولیت پسودومامرانو که بعلت آنتی بیوتیک ایجاد می شود و باید با معاینه و آزمایش و در صورت لزوم آندوسکوپی تشخیص داده شود و تحت درمان جدی قرار گیرد و یا اصلا اسهال با علل متعدد دیگر که اتفاقا همراه با سرماخوردگی و مصرف آنتی بیوتیک پیدا شده است. لذا بهتر است تحت نظر پزشک معالج تحت بررسی و درمان قرار گیرند.  [ 1391-04-14 14:47:58 ]
سوال : سلام آقای دکتر پسری 27 ساله هستم- یک هفته کپسول داکسی سیلین با سلکوکسیب مصرف کردم بعد مصرف معده ام انتهای سمت چپ دنده ام احساس سوزش یا حالت نیش زدن دارم یک هفته است به توصیه پزشک قرص پنتوپرازول 20 با فاموتیدین 40 مصرف می کنم ولی بهبود نیافته ام – 1- به نظرتان مصرف همین دراروها ادامه دهم؟2- به جای قرص پنتوپراول کپسول امپرازول بخورم مفید نیست؟ بی نهایت متشکرم
پاسخ : سلام، کپسول امپرازول و پنتوپرازول تقریبا اثر مشابه دارند، مهم این است که علت درد شما بامعاینه مکرر مشخص شود که ممکن است اصلا ربطی به معده یا دستگاه گوارش شما نداشته باشد.  [ 1391-04-14 14:38:05 ]
سوال : سلام اقای دکتردرده خیلی بدی در اطراف نافم دارم.درد همراه با ترشحات چرکین(سبز و زرد) که مقدارش هم زیاده.حدوده 4 روزه این طوری شدم.نتیجه ی سونوگرافی روخدمتون میگم در برسی سونوگرافی بافت نرم اطراف ناف عضلات رکتوس سیمتریک بدون ندول و ابسه همراه نمایان شد.افزایش 5*4 م.م لوکال در رکتوس راست دارد.کلسیفیکاسون همراه مشهود نیست (همانوم در حال جذب).جداشدگی فاسیای زیر ناف 12 م.م با تجمع مایع دارد.هرنیاسیون(با افزایش فشار داخل شکم)و کیست-ابسه زیرین ندارد.دکتر برای من کو اموکسیکلاو و 4 عدد امپول جنتامایسین تجویز کردن.لطفا منو راهنمایی کنین با مصرف این دارو ها بهبود پیدا میکنم یانیاز به عمل جراحی دارم؟ممنون
پاسخ : سلام، سونوگرافی یا آزمایشات بدون معاینه بیمار ارزش کمی برا ی تشخیص دارند ولی با توجه به علائم مطرح شده احتمال سینوس نافی عفونی برای شما مطرح است که ممکن است با درمان دارویی و مراقبت های بعدی بهیود یابد ولی در خیلی از موارد نیاز به جراحی پیدا می شود.  [ 1391-04-14 14:33:50 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر. عوارض جراحی فتق هیاتال را توضیح دهید و بفرمایید تشخیص اینکه فتق نیاز به جراحی دارد با پزشک جراح است یا با پزشک داخلی ؟
پاسخ : سلام، تشخیص نیاز به عمل فتق هیاتال بسته به نوع فتق فرق دارد. نوع پاراازوفاژیال حتما عمل لازم دارد ولی نوع اسلایدینگ در صورتی که به درمان و مراقبت های داخلی جواب ندهد یا عارضه ازوفاژیت ناشی از رفلاکس پیدا کرده باشد و به درمان جواب ندهد نیاز به جراحی دارد. پیشنهاد عمل می تواند توسط متخصص داخلی داده شود ولی در نهایت متخصص جراحی باید نیاز به عمل را تشخیص دهد تا عمل انجام شود.  [ 1391-03-25 21:35:38 ]
سوال : درود بر شما.آقای دکتر آیل شما درمان همورویید با لیزر دارید؟اگر دارید از چه دستگاهی استفاده میکنید. با تشکر
پاسخ : سلام، خیر ندارم.  [ 1391-03-21 22:20:15 ]
سوال : سلام دکتر من دانشجو هستم و مشکل فتق هیاتال و ریفلاکس دارم میخواستم ببینم بعد عمل لاپاراسکوپی فتق چند روز بعد میتونم به درس برگردم؟و دوم اینکه آیا این عمل جزو عمل های حساسه یا نه؟
پاسخ : سلام، بطور معمول 7-10 روز بعد می توانید سرکلاس بروید. از نظر حساس بودن، یک عمل نسبتا حساس می باشد.  [ 1391-03-17 23:27:21 ]
سوال : با سلام.مادر م56ساله وبعد از انجام سونوگرافی و سیتی اسکن مشخص شد که توده با ابعاد 3سانتی متر روی پانکراس قرار دارد توسط دکتر معتمد کلانتر مورد جراحی قرار گرفت و مشخص شد که کبد را هم درگیر کرده است اکنون خواهش میکنم بهم بگید چکار کنیم که کمتر درد بکشه و بهتر غذا بخوره و و معمولا اینجور افراد چقدر زنده میمونن.تشکر
پاسخ : سلام، تعیین طول عمر راحت نیست ولی اغلب بیمارانی که سرطان پانکراس دارند و گرفتاری کبد هم دارند کمتر از 6-9 ماه زنده می مانند. که بستگی به درمان های همراه و مقاومت خود بیمار هم دارد. جهت تسکین درد، پزشکان معالج از مسکن های مختلف که شامل مخدر هم می شود استفاده می کنند. البته بر حسب شرایط بیمار وشدت درد روش های دیگر تسکین درد وجود دارد که با نظر پزشک قابل استفاده هستند.  [ 1391-03-14 10:59:02 ]
سوال : سلام.پسری 34 ساله هستم.10سال پیش با تشخیص دکتر متوجه شدم کولیت اولسروز دارم.از همون زمان مصرف مزولازین رو شروع کردم.دو وعده بعد از نهار و شام.مشکل من اینه بلافاصله بعداز صرف غذا و مصرف دارو دچار نفخ شدیدمعده و روده میشوم و البته دفع بلغم زیادی دارم.میشه راهنمائیم کنید؟
پاسخ : سلام، بهترین راهنمایی این است که شما مرتب ولی با آرامش تحت نظر متخصص گوارش باشید و به دستورات ایشان کامل عمل کنید.  [ 1391-03-14 10:52:46 ]
سوال : سلام چه دارو یا ماده ای باعث برانگیختگی جنسی در مردان میشود مصرف ان خطر ندارد و اثر ان چقدر است
پاسخ : سلام، اینگونه اختلالات اغلب ناشی از اضطراب و افسردگی یا بیماری های غدد می باشند که باید اول علت آن توسط پزشک مشخص شود و سپس بر حسب علت درمان شوند.  [ 1391-03-14 10:51:29 ]
سوال : سلام خسته نباشید.من 25 سال دارم. 6سال قبل رفلاکس شدید داشتم که باعث التهاب مری شد و بلعم دردناک شد.اما بعد از چند ماه برطرف شد.الان دوباره به صورت خفیف تر دردی در پشت قفسه سینم احساس میکنم تو همون محل قبلی .علتش چی میتونه باشه؟وچقدر میتونه با سرطان مرتبط باشه
پاسخ : سلام، رفلاکس علل مختلفی دارد مثل چاقی، اختلالات مادرزادی در کاردیا و غیره. به هر حال باید ضمن بررسی علت و شدت بیماری تحت درمان قرار گیرید. عدم درمان رفلاکس در دراز مدت میتواند باعث تغییراتی در مخاط مری شود که افزایش شدید شانس سرطان مری را به همراه دارد. ضمنا بیماری های ریوی مزمن نیز از عوارض دیگر آن است.  [ 1391-03-14 10:50:00 ]
سوال : سلام میخواستم ببینم آیا مصرف قرص متیل تستسترون در آقایان باعث در آوردن ریش میشود؟ودوم اینکه این قرص بدون نسخه داده می شود یا نه؟ مر30
پاسخ : سلام، بهتر است به متخصص غدد داخلی مراجعه فرمایید تا ضمن بررسی های لازم، در صورت لزوم برای شما دارو تجویز نمایند. مصرف این داروها بدون بررسی و آگاهی می تواند خطر ناک باشد.  [ 1391-03-14 10:46:10 ]
سوال : من یک مطلب رو هر چی هم کوتاه کردم بیش از 600 کارکتر شد فکر میکنم برای توضیح بسیار مختصر یک بیماری بیش از 600 کاراکتر نیاز باشه پیام کاربران دیگه که خیلی بیشتره اما ارسال شده من نمیدونم واسه منکه خیلی هم مهمه چرا ارسال نمیشه!!!
پاسخ : سلام، در این رابطه اطلاعی ندارم . با مدیریت پزشک ان لاین تماس بگیرید.  [ 1391-03-05 22:50:34 ]
سوال : با سلام پسری 8 ساله دارم که از1سالگی متوجه بالا بودن سطح کلسترول 500و تی جی4800 ایشان شدیم در 2 سالگی به بعد بارها دچار حملات پانکراتیت شده اما ره حل مناسبی هنوز پیدا نکردیم در 2ماه اخیر 4 بار گانکراتیت داشه خواهشمندم راهنمایی فرمائید
پاسخ : سلام، باید تحت نظر متخصص اطفال یا تغذیه و متابولیک اطفال چربی خون ایشان کنترل شود.  [ 1391-03-05 22:48:08 ]
سوال : با عرض سلام خدمت شما ،‌خانمي هستم كه در كيسه صفرايم سنگهاي متعدد و بزرگي وجود دارد و نياز به عمل جراحي دارم. آيا ميتوان از روش لاپاراسكوپي استفاده نمود و فقط سنگها خارج شوند و كيسه صفرا را در نياورند؟ برداشتن كيسه صفرا چه عوارضي دارد؟ هزينه عمل لاپاراسكوپي چقدر است؟ با تشكر از شما
پاسخ : سلام، عمل جراحی برای خارج کردن سنگ و باقی گذاشتن کیسه صفرا بی معنی است و غیر علمی. کسی این کار را نمی کند. نبودن کیسه صفرا مشکلی ایجاد نمی کند که به فکر حفظ آن باشیم و فقط باعث ادامه سنگ ساز ی و مشکلات می شود. بهتر است به روش لاپاراسکوپی عمل شوید. هزینه آن بستگی به بیمارستان و نوع بیمه متفاوت است. اطلاعات بیشتر در بخش مطالب علمی ذکر شده است.  [ 1391-03-05 22:45:59 ]
سوال : با سلام و تشکر فراوان از حسن توجه شما؛ بعد از عمل فتق اینگوینال از جراح خود در مورد روند شروع دوباره فعالیت چندین بار سوال کردم اما ایشان معتقدند هیچ محدودیتی در انجام فعالیت ها وجود ندارد،باتوجه به اینکه چند نفر از اعضای خانواده ام دچار چنین مشکلی بودند و امکان عود وجود دارد سپاسگذار خواهم بود مرا راهنمایی فرمایید.با سپاس فراوان.
پاسخ : سلام، تعیین میزان محدودیت فعالیت پس از عمل بستگی به نوع فتق، وضعیت عمومی بیمار و تکنیک عمل دارد و بهتر است طبق نظر پزشک خود عمل کنید.  [ 1391-03-03 22:14:00 ]
سوال : با عرض سلام و ادب و احترام آیا می شود عمل جراحی شقاق مقعد را با بی حسی موضعی (لوکال) انجام داد به پزشک که مراجعه کردم گفتند با بی حسی لوکال نمیتوان عمل شقاق را به خوبی انجام داد و نتیجه عمل خوب نیست با تشکر
پاسخ : سلام، من هم با ایشان موافق هستم.  [ 1391-03-03 22:12:02 ]
سوال : با سلام من به علت بیماری شقاق مقعد یک بار جراحی به روش اسفنکتروتومی شدم که متاسفانه خوب نشدم به پزشک که مراجعه کردم گفتند باید دوباره عمل شوید و این بار عمل به روش فیشرکتومی برداشتن زخم و دلتاسیون گشاد کردن مقعد بادست باید انجام گیرد و دیگر به روش اسفنکتروتومی نمی شود عمل کرد اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید آیا به همین روش جراحی را انجام دهم در شهرستان هستم و امکان مراجعه حضوری خدمت شما را ندارم
پاسخ : سلام، در صورت عدم پاسخ به عمل اول و یا عود بیماری و شدت درد و ناراحتی باید مجدد عمل شوید.  [ 1391-03-03 22:11:18 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید من حدود 3 سال است که بیماری شقاق مقعد یا فیشر دارم تا 1 سال اول من درد بسیار شدید و سوزش مقعد داشتم اما الان حدود 2 سال است که هنگام اجابت مزاج هیچ گونه دردی ندارم و شکمم هم خوب کار میکند و یبوست هم ندارم به پزشک هم مراجعه کردم که گفتند زخم هنوز هست و خوب نشده می خواستم بدانم چه طور می شود زخم مقعد هنوز باشد ولی من هیچ درد و سوزشی ندارم با تشکر
پاسخ : سلام، در بعضی بیماران با فیشر مزمن درد و حساسیت زخم از بین می رود که در این موارد نیازی به درمان نیست.  [ 1391-03-03 22:09:59 ]
سوال : سلام آقای دکتر، مدتی است که دچار آریتمی( حذف تک ضربان در بعضی مواقع) شده ام . رفتم پیش متخصص قلب و اکو شدم که پرولایس تشخیص داده شد. قرص متورال تجویز کرد. این قرص را مصرف کردم ولی بی اثر بود. آریتمی معمولا بعد از خوردن غذا تشدید می شود. رفتم پبش متخصص گوارش و آندوسکوپی شدم و که رفلاکس و عفونت تشخیص داده شد و داروهای مترونیدازول و بیسموت و امپرازول تجویز کردند. قرصها را که مصرف کردم حالم کمی بهترشد ولی همان آریتمی سرجایش باقیست.تست تیروئید هم دادم که سالم بود. ممکنه بیماری قلبی داشته باشم که با اکو قابل تشخیص نبوده؟ این آریتمی میتونه منشاء گوارشی داشته باشه؟پیشنهاد شما چیه؟ با تشکر
پاسخ : سلام،آریتمی قلبی ارتباط مستقیم با دستگاه گوارش ندارد و بیشتر مشکل قلبی یا اضطراب مطرح می شود که باید با نظر متخصص قلب تعیین شود. البته پرشدن معده و غذای سنگین در افرادی که قلب آنها مشکل داشته باشد ممکن است باعث طپش قلب بشود ولی در فقدان بیماری قلبی اینطور نیست.  [ 1391-02-28 22:35:47 ]
سوال : با سلام دختری 23 ساله هستم از بچگی دچار فتق اینگوینال بودم یک ماه پیش عمل لاپاروسکوپی انجام دادم و مهمترین مشکلم بعد از عمل یبوست است که با وجود رژیم غذایی مناسب رفع نشده است. داروهای پنتوپرازول،انانزیم،دوپریدون،لووتیروکسین (به دلیل کم کاری تیروئید) و گلوکوفاژ(به دلیل عادت ماهیانه نا منظم) اسید فولیک مصرف میکنم که بعد از عمل 2 تای آخر را استفاده نکردم آیا عمل میتواند باعث یبوست شده باشد؟ برای رفع آن چه باید کرد؟ روند شروع دوباره فعالیت(مثل ورزش،رانندگی،بلند کردن اجسام و...)بعد از عمل چگونه باید باشد؟ با توجه به اینکه با انجام بعضی از فعالییت ها دچار درد میشوم چگونه میتوان عضلات را تقویت کرد؟
پاسخ : سلام، مشکل بیوست شما اگر با رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی خوب بر طرف نشد باید تحت نظر پزشک بررسی و درمان شوید. در مورد مراقبتهای بعد از عمل هم بهتر است که از جراح خود دقیق راهنمایی بگیرید.  [ 1391-02-28 22:32:15 ]
سوال : سلام و خسته نیاشید میخواستم ببینم که آیا میتونم برای بیماری فتق هیاتال معافیت پزشکی بگیرم؟
پاسخ : سلام، این مطلب را می توانید در دفترچه ر اهنمای معافیت های پزشکی پیدا کنید.  [ 1391-02-28 22:29:23 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
تحلیلی بر تعرفه های درمان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences