سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام دکتر در مورد عمل لاپاروسکوپیک فتق هیاتال ...میخواستم ببینم بعد عمل چند روز تو بیمارستان بستری میکنن؟
پاسخ : سلام، مدت بستری شدن معمولا 2 روز است ولی در هیچ عملی، بطور قطع قابل پیش بینی نیست.  [ 1391-12-06 23:02:01 ]
سوال : من الان در هفته هشتم بارداری هستم طی آزمایش تیروئید که انجام دادم tsh:111 بود که نشانه کم کاری تیروئید خیلی شدید می باشد و t4 ,t3 نرمال اما free t4:%.69 بود خیلی نگرانم اما دکترم گفت با مصرف قرص حل میشه آیا این کم کاری باعث عقب ماندگی جنین میشه؟
پاسخ : سلام، در صورت کنترل بیماری با قرص به احتمال خیلی زیاد مشکلی برای بجه شما پیش نخواهد آمد.  [ 1391-12-06 22:59:16 ]
سوال : آقای دکترمادر من 39سالشه،در 33سالگی دوتاتوده رو یکی در سینه راست و دیگری در زیر بغل(همون قسمت) احساس کرد.بعدازانجام آزمایش، مشخص شد که خوشبختانه سرطان نیست ولی یک آمپولی در هنگام آزمایش به سینه ایشون تزریق کرده بودند (همون موقع تزریقاتی گفته بود این آمپول که الان تزریق میزنی بعد چند سال با دست راستت نمی تونی چیزی ورداری ولی چون دکتر چیزی نگفته بوده اینا هم باور نکردن)حالا که هر سال سنش بالا میره نمیتونه با دست راستش کارکنه و وقتی یه کم باهاش کار میکنه کل دست راستش(از کتف تا انگشتاش)دردوورم میکنه و حتی نمیتونه در یک قوطی رو هم بازکنه.بنظر شما مشکلشون چیه؟و این بیماری به کدوم تخصص مربوط میشه؟
پاسخ : سلام، با توجه به اینکه با توضیح شما، عملی که برای ایشان انجام شده دقیق مشخص نمی شود، بهتر است به پزشک معالج خودشان که عمل کرده اند مراجعه کنند و موردبررسی قرار گیرند یا به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنند.  [ 1391-12-06 22:57:09 ]
سوال : سلام.حدودیه سال پیش دچار شقاق شدم.با پماد رکتول و شربت لاکسی ژل و لاکتولوز کنترلش کردم.دیگه هیچ درد و خونریزی ندارم.تا وقتی شربت بخورم و یبوست نداشته باشم همه چی خوبه ولی اگه دچار یبوست شم دچار درد میشم و ممکنه در مدفوعم لکه خون دیده شه.الان 2 ماه است با خوردن منظم شربت ها اصلا دچار مشکلی نستم.ولی مطمئنم یبوست بگیرم دچار درد میشم.3بار هم به جراح عمومی مراجعه کردم و هر بار بعد از معاینه معمولی مقعدم گفتند نیاز به عمل نیست.واقعا فکره جراحی رو نمیخوام بکنم.فکر کنم دچار زخم ثانویه شدم. با تزریق یا لیزر نمیشه درمان شم؟ خواهشاجواب به صورت کامل بدین چون شهرستان زندگی میکنم جراح عمومی خوبی اینجانیست
پاسخ : سلام، بهتر است برای درمان یبوست خودتان بیشتر از رژیم غذایی پر فیبر (میوه جات با تفاله و سبزیجات ) استفاده کنید تا از دارو. در صورت کنترل خونریزی و درد با رژیم و اینکه تشخیص پزشک شما شقاق باشد درمان خاص دیگری نیاز ندارید. و اگر باز هم درد داشته باشید لازم است که عمل شوید. لیزر کمک خاصی به شما نمی کند.  [ 1391-12-06 22:52:36 ]
سوال : سلام خسته نباشد. مرد 38 ساله متاهل دارای فرزند . دارای در در مقعد البته بدون خارش خونریزی زخم میباشد یبوست ندارم . احساس میکنم درد در قسمت خارجی مقعد یا روده بزرگ است و هنکامی که عضله مقعد را جمع میکنم درد ان تا بیضه راست کشیده میشو. هنکام دفع هم به همینصورت و لی درد شدید نیست ملایم است حتی هنگام دفع . بیضه چپم مادر زادی سقوط نکرده ومن هم هنوز اقدامی نکرده ام و داخل کیسه فقط بیضه راستم است مرتبه دوم است که این درد رامیگیرم مرتبه اول ده روز پیش بود که بعد از سه روز خوب شد تشکر
پاسخ : سلام، هم برای بیضه نزول نکرده و هم برای درد ناحیه مقعدتان لازم است به پزشک مراجعه فرمایید. علت درد می تواند عفونت، تومور یا اسپاسم عضلانی باشد که با معاینه و شاید بررسی های بیشتر مشخص میشود.  [ 1391-12-06 22:47:36 ]
سوال : با سلام و تشکر.دختر مجرد26 ساله ای هستم که چند سالی است در قسمت ران بین پاهایم در ران راست احساس میکنم برامدگی دارد.ولی سفت نیست.البته عضلات پاهایم بسیار شل است.درد هم ندارم فقط گاهی خیلی کم سوزش در قسمت آپاندیس دارم که یک روز بیشتر طول نمیکشد.آیا ممکن است فتق باشد یا به خاطر شلی عضلات است؟
پاسخ : سلام، بخصوص با توجه به این که برجستگی یک طرفه است لازم است معاینه شوید. ممکن است که فتق یا توده نسج نرم باشد.  [ 1391-12-06 22:42:13 ]
سوال : ادامه اما پس از 6 هفته از جراحی مجدد تمامی علائم در ایشان بروز کرده و حتی وخیم تر از قبل نیز می باشد. در مراجعه به پزشکی دیگر ایشان به پانکراتیت و یا انسداد مجرای مشترک کبد در اثر باقی ماندن سنگ اشاره کردند که فعلا تشخیص قطعی نداده اند و درد پدرم با خوردن مسکن های NSAIDS البته خودسرانه کمتر می شود( برعکس اوایل بیماری) احتمال پانکراتیت چقدر بوده و الان چه کارهایی میتوان انجام داد (جواب آزمایشات و سونوگرافی هنوز به دستمان نرسیده) باتشکر از شما لطفا راهنمایی کنید ( من دانشجوی ارشد علوم پزشکی می باشم و کم و بیش از اصطلاحات پزشکی و بیماری ها اطلاع دارم اگر امکان داشته باشد به خوبی توضیح دهید)
پاسخ : سلام، علائم ذکر شده مطرح کننده انسداد صفراوی است که همراه با سنگ، معمولا نشانه انسداد بعلت سنگ است که با ERCP تشخیص داده و درمان می شود. البته علل دیگر انسداد صفراوی نیز باید مد نظر باشند ولی کلا ایشان لازم است فعلا از خوردن غذاهای چرب و پر حجم پرهیز کنند و به بررسی های پیشنهادی پزشکان عمل کنند تا هم تشخیص ایشان معلوم شود و هم درمان لازم انجام شود.  [ 1391-12-06 22:39:58 ]
سوال : سلام دکتر من 21 سالمه و 2سال هست که فتق هیاتال گرید 3 دارم و با مصرف دارو بهبودی پیدا نمیکنم و این بیماری خیلی برام مشکل درست کرده...میخواستم ببینم اگه بخوام عمل کنم لاپاراسکوپیک بهتره؟چقدر طول میکشه به زندگی عادی برگردم؟آیا اینکه امکان عود مجدد هست؟ خیلی ممنون
پاسخ : سلام، لاپاراسکوپی از نظر زودتر برگشتن به زندگی بهتر هست و شانس عود هم متاسفانه وجود دارد ولی دلیل بر عمل نکردن نیست. با شرایطی که شما ذکر کرده اید بهتر است زودتر عمل کنید.  [ 1391-11-22 11:59:31 ]
سوال : سلام خدمت دکتر عزیزمن 42 سال سن دارم ومجردم تاحالا ازدواج نکردم تقریبا میشه گفت دوماه هست که خونریزی دارم بعنی مثل عادت ماهانه ولی طی این مدت خیلی استرس و نگرانی داشتم و هنوز هم که دارم میدونم اولین پیشنهاد بهم میفرمایید که مراجعه کنم به متخصص زنان آقای خیلی میترسم که خدایی ناکرده سرطان باشه چون یه جا خوندم یکی از علائم سرطان رحم خونریزی هست نمیدونم به من بفرمایید چکار کنم از نگرانی وحشتزده ام - باتشکر و کمال احترامات
پاسخ : سلام، جواب سؤال را خودتان دادید. ترس از بیماری و یا مراجعه به پزشک بی معنی است. یا بیماری ساده ای دارید که با دستورات خاص یا دارو های خاص درمان می شوید و از نگرانی در می آیید یا اگر هم خدای نکرده بیماری بدخیمی مطرح باشد تشخیص زود و به موقع کمک می کند که خیلی از تومور ها کلا ریشه کن شده، بیمار عمر طبیعی داشته باشد.  [ 1391-11-22 11:55:21 ]
سوال : سلام آقاي دكتر من مرداد ماه متوجه شدم بواسير دارم اما چون سابقه ارثي داريم دكتر نرفتم. حدود 1 ماه بعد متوجه شدم برجستگي كوچكي حدود 1 سانتي متر بالاتر از مقعد در آمده كه فقط موقع مدفوع كردن مشخص ميشد. الان بعد از گذشت 6 ماه اون چيزي كه احساس كردم بزرگ شده و از سمت مقعد به سمت سوراخ جلو كشيده شده و موقع مدفوع كردن سفت ميشه. اما درد و خونريزي ندارم. راستي من 21 سالم هست مجردم و ماه آينده عقدم هست. مشكلم چيه؟ بايد جراحي شم؟ از دكتر رفتن ميترسم
پاسخ : سلام، مشخصات دکر شده بیشتر مطرح کننده هموروئید هستند ولی بدون معاینه تشخیص میسر نیست. مراجعه به پزشک نیز ترس ندارد و با معاینه و تشخیص یا به آرامش فکری می رسید یا مشکل شما کلا درمان می شود و از عوارض بعدی بیماری مصون می مانید.  [ 1391-11-22 11:51:49 ]
سوال : با سلام و تشکر از جناب دکتر. مادر من دچار کیست در ابتدای لوزالمعده شده. این کیست به نظر بعضی از پزشکان جراح یک کیست با جداره نازک و تو خالی و به نظر گروهی دیگر نیاز به ercp دارد. از آنجایی که مادر بنده در سن 60 سالگی بوده و 5 سال پیش سرطان سینه داشته اند آیا امکان دارد این کیست بدون عمل و با دارو رفع شود؟ و آیا میشود بدون انجام ercp در صورت لازم بودن عمل کرد. ممنون از کمکتان
پاسخ : سلام، معیارهای مختلفی مثل وضعیت عمومی بیمار، سابقه بیماری ها، اندازه کیست ، محتویات و میزان رشد کیست و اندازه تومور مارکر ها وجود دارند که می توانند تا حدود زیادی وضعیت کیست و نیاز به درمان را تعیین کنند. البته ERCP هم اطلاعات زیادی به دست می دهد و بر حسب نظر پزشک ممکن است نیاز باشد.  [ 1391-11-22 11:48:56 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید. آیا افرادی هستند که بیماری کولیت اولسروز کاملا در آنها از بین رفته باشد؟ بنده با متخصص گوارش در خارج از کشور صحبت کردم،ایشان گفتند که بیماری کولیت السروز با روزه ی آب به طور کامل درمان میشود و قبلا بر روی افرادی تست شده و بیماری در آنها از بین رفته.خواستم نظر شما رو بدونم. من 21 سال دارم و به دلیل خفیف بودن بیماریم، پزشک هیچ دارویی برام تجویز نکرده.
پاسخ : سلام، در صورت شناخت راه درمان موفق جدید برای هر بیماری، که لازمه آن تایید روش مزبور در بررسی های آماری وسیع است حتما در منابع علمی معتبر عنوان خواهد شد. هنوز من این مطلب را در یک منبع علمی ندیده ام.  [ 1391-11-13 19:13:03 ]
سوال : با سلام وتشکر برادر من یک ماه قبل به پانکراتیت حاد مبتلا شد وبخش زیادی از پانکراس به دلیل سیاه شدن وخونریزی از بدن جدا شده الان چند روزی است که دکتر وی اعلام کرده که عفونت برادرم شدید و روی درجه 18000 است وباید جراحی باز شود آیا تاخیر در جراحی خطرناک نیست؟آیا روند بهبودی بیماری طولانی است ومقدار باقیمانده قادر به تامین آنزیم های بدن می باشد. باتشکر فراوان
پاسخ : سلام، تشخیص نیاز به عمل و زمان آن بستگی یه عوامل مختلفی دارد که شامل علائم آزمایشگاهی، حال عمومی و سیر بیماری می شود و بهترین فرد برای تصمیم گیری در مورد آن پزشک معالج ایشان هستند که در جریان تمام وضعیت وسیر بیماری ایشان هستند.  [ 1391-11-13 19:10:11 ]
سوال : سلام عرض میکنم اقای دکتر مدتی است ک به علت فشار خون با وجود پرهیز غذایی و سابقه شن ساز بودن کلیه را دارم دکتر قرص فشار اتنولول 50 ب صورت نصف صبح و بعد از ظهر میخورم و نبضم هم بین 69 تا 75 است اوایل در بعضی مواقع ک نبض خود را میگیرم ب اندازه ی چند صدم ثانیه تپش قلب ناگهان ایستاده و دوباره شروع ب ضربان میکند البته سه مرحله ب سه پزشک متخصص قلب مراجعه کرده و نوار قلب و تست ورزش و اکو گرفته ام اما همه پزشکان فرمودند اشکالی در بنده مشاهده نمیشود.پس مشکل برای چیست.معده من ب علت اسیدی بودن اندوسکوپی کردم فرمودند بنده علاوه بر ورم معذه و الوده به هلیکو باکتری بوده و تحت درمان بودم.
پاسخ : سلام، در صورتی که متخصص قلب شما را معاینه کرده اند و تشخیص داده اند که مشکلی ندارید، لازم نیست نگران باشید. بعضی نامنظمی های ضربان قلب در افراد سالم هم دیده می شوند و مشکلی ایجاد نمی کنند.  [ 1391-11-05 23:33:58 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 8 سال پیش فتق سمت چپم را عمل کردم اکنون 5 ماه هست بدنسازی کار میکنم و میخواستم بدانم فتق من خوب شده یا تا آخر عمر باید با آن کنار بیام آیا من میتوانم ورزشهای سنگین را انجام بدهم .
پاسخ : سلام، بهتر است از جراح خود سوال کنید. غالبا انجام فعالیت ورزشی بلامانع است ولی بسته به مشاهدات حین عمل مثلا نوع فتق و نوع ترمیم انجام شده میزان عود متفاوت است.  [ 1391-11-05 23:31:22 ]
سوال : با سلام جناب دکتر پسری 28 ساله هستم و کولیت السر نوع متوسط دارم و بنده به اختیار خودم رفتم ازمایش cea دادم وجواب 2.25 بود و برج 5 هم بازهم دادم جواب 1 بود خواستم بدونم حد معمول این ازمایش چند است و حد خطرناک این ازمایش چند است..و اقای دکتر خواستم ببینم قلیونکه من میکشم و کولیت السر من روی جواب ازمایش تاثیر گذار است با تشکر
پاسخ : سلام، مقدار طبیعی این آزمایش در افراد سالم کمتر از 2/5 و در افراد سیگاری کمتر از 5 است. در بیماری های خوش خیمی مثل کولیت اولسروز هم ممکن است افزایش داشته باشد.  [ 1391-11-05 23:29:16 ]
سوال : با سلام من از ديروز تا الان متوجه شدم كه يك دونه استخواني مانند در روي مچ دست چپم بالا اومده كه به اندازه كمي بزرگتر از دانه لوبيا دارد ( دقيق در مچ دست جايي كه مچ دست تا ميشود ) ، و زماني كه مچ را تا ميكنم بيشتر آشكار ميشود و جنسي تقريبا سفت و استخواني دارد.. ميخاستم بدونم چي هست و مشكل چيه؟ با تشكر
پاسخ : سلام، معمولا علت این برچستگی ها کسیت های سنویال هستند که منشا آنها از غلاف تاندونها یا کپسول مفصلی است و احتمال دررفتگی استخوان های مچ هم مطرح است که با معاینه مشخص می شود.  [ 1391-10-30 23:34:22 ]
سوال : باسلام و عرض ادب.من الان 3 سال است كه دچار بيماري كوليت شدم.كه در طول دوران خدمت سربازي دچار اين بيماري شدم .پيش دكترهاي زيادي مراجعه كردم.از دكتر قمر چهره تو بيمارستان بقيه الاه تهران بگير تا دكتر سوادكوهي تو شهر خودمون .در طول اين 3 سال بعضي ماه ها بيماري رو به خاموشي ولي اكثر ماههاي سال عود ميكرد.سوال بنده اين است آيا واقعا راهي براي درمان اين بيماري وجود ندارد؟ خدايي ديگه از اين بيماري خسته شدم آقاي دكتر جراحي چه ميدونم هر چي كه آثار اين بيماري را كمتر كند؟ با اينكه جواب سوالمو ميدانم لااقل راههاي بهبود اين بيماري را بگين و بهترين قرص براي بهبود اين بيماري؟ با تشكر فراوان
پاسخ : سلام، متاسفانه درمان قطعی کولیت اولسروز جراحی و خارج کردن کولون است ولی با توجه به عوارض آن برای هر بیماری قابل پیشنهاد نیست و باید تحت نظر متخصص داخلی گوارش با داورهای موجود درمان شوید و دارو ها هم خیلی متتوع هستند که بر حسب نیاز شما تحویر خواهد شد.  [ 1391-10-30 23:31:20 ]
سوال : با سلام .مادری دارم 55 ساله حدود یک سال پیش پزشک تشخیص سنگ صفرابراشون دادند با وجود مصرف غذاهای کم چرب هر از گاهی درد خفیف که با خوردن قاراو دو مرتبه هم درد شدید که با تزریق مسکن کاهش می یافت به سراغ مادرم اومد تا اینکه یک ماه قبل در اثر درد شدید دکتر تشخیص عفونت و اب اوردن کیسه صفراوعمل فوری دادند.دو الی سه ماه قبل از عمل حدود سه بار با فاصله ی سه الی چهار هفته فشار مادرم پایین میومد بعد از عمل هم در حالی که لوله درن در شکم داشتند یک بار فشارشون پایین اومد میخاستم ببینم افت فشار با این بیماری مربوط میشه یا خیر ؟و ایا لازم است برای افت فشار به پزشک مراجعه کنند؟
پاسخ : سلام، افت فشار خون تعریف دارد که باتوجه به سن و شرایط بیمار تعریف می شو د. در صورتی که فشار خون ایشان کم می شود و دچار ناراحتی خاصی می شوند مثلا کاهش هوشیاری یا ضعف می شوند باید به پزشک مراجعه کنند و تحت بررسی قرار گیرند.  [ 1391-10-30 23:26:25 ]
سوال : با عرض سلام میخواستم بدونم ایا ibs هم جزء بیماری های سندروم سوء جذب محسوب میشه؟ با تشکر
پاسخ : سلام، هرچند علائم آنها شبیه هم است ولی بیماری های متفاوتی هستند.  [ 1391-10-21 22:22:52 ]
سوال : با سلام و عرض ادب.چرا خیلی از پزشک هامی گویند عمل شقاق را انجام نده چون بعدفیستول می شودو دوباره باید عمل کنی؟ آیا هر کس عمل شقاق انجام دهد بعدازآن فیستول می گیرد و دوباره باید عمل کند؟ آیا بعد از عمل شقاق شکل،حالت مقعد و اطراف مقعد مانند قبل از شقاق می شود؟ آیا ممکن است شقاق بدون عمل کامل خوب شود؟یا حتما باید عمل شود؟ اگر ناچار به عمل شوم شما چه نوع عملی را پیشنهاد میکنید( اسفنگتروتومی،فیشرکتومی، لیزر،یا هر نوع عمل دیگری)که بدون عوارض باشد و زود خوب شود و عود نکند و باعث ایجاد فیستول نشود؟ هزینه عمل شقاق تقریبا چقدر است؟ خواهش می کنم به همه سوالاتم پاسخ دهید تا ترسم کم شود.با تشکر
پاسخ : سلام، شقاق در صورتی که به درمان های دارویی جواب ندهد و به مرحله مزمن برسد(بیش از یک ماه) لازم است جراحی شود. هر عملی عوارضی دارد ولی عوارض شقاق خیلی شایع و زباد نیست و نگران نباشید.  [ 1391-10-21 22:21:01 ]
سوال : سلام من 42 سال دارم بطور اتفاقی درجریان سنوگرافی متوجه 4عدد غده 4سانتی ازنوع هنانژیوم درکبدم شدند که هیچ علائم یاناراحتی مشخصی هم ندارم ، آیاخطری تهدیدم میکند؟ اصلا قابل درمان است یانه؟ لطفا راهنمایی کنید که چکارکنم چون ازوقتی فهمیدم دائم ذهنم مشغول این موضوع است
پاسخ : سلام، در صورتی که سونوگرافی با اطمینان تشخیص همانژیو م را مطرح کرده است نیاز به اقدام درمانی ندارید. حداکثر جهت اطمینان می توانید پس از چند ماه سونوگرافی خود را تکرار کنید.  [ 1391-10-21 22:18:56 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر - سوالی در خصوص مراکز درمان سرطان کولون داشتم آیا در اصفهان مرکز دولتی وجود داره که خدمات بده به مبتلایان با توجه به هزینه های سرسام اور دارو و درمان که الان بجود امده - با تشکر
پاسخ : سلام، بستگی به نوع بیمه درمانی و مرحله درمانی می توانید به یکی از مراکز درمانی تامین اجتماعی یا دولتی مثل بیمارستان سیدالشهدا مراجعه فرمایید.  [ 1391-10-21 22:16:36 ]
سوال : سلام . پدری دارم 74 ساله بعلت سکته مغزی و عفونت در حالت بیهوشی با ظریب هوشی 9 می باشد و در بخش آی سی یو جدیدا دکترها می گویند سنگ صفرا دارد و باعث کم کاری کلیه و کبدش شده و باید جراحی شود ولی بعلت وضعیتش نمی توانند بیهوشش کنند و ما را بلا تکلیف گذاشته اند دکتر جان تو رو فاطمه زهرا ع کمکمون کن منتظرتم تو رو خدا جواب بده
پاسخ : سلام، قضاوت اینکه چه بیماری را می شود جراحی کرد بستگی به وضعیت عمومی بیمار و همچنین وخامت بیماری دارد. در نهایت پزشک تصمیم می گیرد که جراحی به سودبیمار است یا نه. جراحی کیسه صفرا با بی حسی موضعی یا بی حسی نخاعی هم قابل انجام است.  [ 1391-10-21 22:14:10 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.همسرم به دلیل اصابت ساچمه تفنگ شکاری و عدم تجربه دکتر معالج چند بار عمل شد تا توانستند ساچمه را دربیاورند طی چند روزی که در بیمارستان بود حدود 10-12 بار عکس از قفسه سینه و سی تی اسکن قفسه سینه و در اتاق عمل هم از فلوروسکوب استفاده شد ایشان 30 ساله هستند من به شدت نگران این همه اشعه ایکس هستم که ایشون دریافت کرده و این که میگویند باعث سرطان میشود لطفا راهنماییم کنید چون برایم مشکل روحی ایجاد کرده است.سپاسگزذارم
پاسخ : سلام، میزان اشعه که بدن یک فرد در معرض آن قرار می گیرد در میزان عوارض مهم است و اثر آن جمع می شود. درکل میزان اشعه ای که همسر شما دریافت کرده آن قدر نیست که خیلی نگران باشید ولی در کل هر چه افراد کمتر در معرض قرار بگیرند بهتر است.  [ 1391-10-21 22:07:39 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
تحلیلی بر تعرفه های درمان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences