سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام میبخشید مزاحمتون شدم قصد دارم صددرصد بعد از عید عمل زنیکوماستی کنم اما الان موقع عید بخاطر دید و بازدید های زیاد احساس خیلی بدی بهم دست میده میشه موقتی با گن یا بانداژ یا هر چیز دگه سینمو ببندم لطفا کمکم کنید عیدتون هم مبارک باشه
پاسخ : سلام، عید شما هم مبارک باشد. بستن سینه مشکلی ایجاد نمی کند.  [ 1392-01-04 12:34:51 ]
سوال : سلام اقاي دكتر. خسته نباشيد. دختري نوزده ساله هستم كه مدت يكسال است احساس ميكنم توده اي سفت و محكم در پستان سمت راست دارم. اين توده خيلي كوچكتر و نرم تر در پستان سمت راست هم وجود دارد. با معاينه كاملا مشخص و قابل لمس است و جديدا به سمت نوك سينه حركت كرده است. با اين وجود تفاوتي در اندازه دو پستان وجود ندارد. و هيچگونه تغيير غير طبيعي ديده نميشود. دردي را حس نميكنم و در خانواده سابقه سرطان سينه نداشته ايم. ايا نيازي به مراجعه به پزشك هست
پاسخ : سلام، حتما نیاز به مراجعه به پزشک هست هر چند احتمال وجود بیماری خطرناک برای شما خیلی کم است.  [ 1392-01-04 12:33:25 ]
سوال : با سلام- پدر بزرگ من سرطان معده یmucinous adenocarcinoma دارد و بعد از مدتی در پایش dvt حاد به وجود آمده است درمانش چیست با توجه به این که پدربزرگم85 ساله است. چه کاری می شود انجام داد؟
پاسخ : سلام، درمان DVT در مرحله حاد با استراحت و بالا نگه داشتن اندام گرفتار و تجویز هپارین است و ادامه آن با وارفارین خواهد بود.  [ 1392-01-04 12:32:04 ]
سوال : سلام آقای دکتر.خسته نباشید.لزوما تمام افراد مبتلا به کولیت اولسروز در آینده به سیروز کبد دچار خواهند شد؟
پاسخ : سلام، خیر اکثر آنها مبتلا نخواهند شد.  [ 1392-01-04 12:30:08 ]
سوال : دختری 28 ساله دارم که مدت سه ماه پیش عمل لاپرسکپی کیسه صفرا داشته و تعداد 8 سنگ در کیسه صفرا داشته و به همین علت پانکراتیت هم داشته که بعد از عمل همه عوارش بر طرف شده فقط دراین مدت کاهش وزن دارد البته اشتهایش خوب است و گاهی اوقات خارش پوست دارد آیا جای نگرانی هست یا نه خواهشمندم هر چه زودتر چواب مرا لدهید بسیار نگرانم.
پاسخ : سلام، با توجه به کاهش وزن و همچنین خارش گهگاه لازم است بررسی انجام شود هر چند به احتمال زیاد مشکل مهمی وجود ندارد. بیشتر باید از نظر سلامت مجاری صفراوی مطمئن شد.  [ 1392-01-04 12:29:17 ]
سوال : سلام اقای دکتر.عمل برداشتن روده برای بیمارن التهاب روده مثل کولیت وکرون چطور انجام میشه؟ایا روده ای جایگزین روده فرد میشود یا اینکه محل خروج فضولات رو به کیسه مصنوعی در خارج از بدن متصل میکنند؟ با تشکر/
پاسخ : سلام، به ندرت نیاز به استفاده از کیسه مصنوعی بطور دائم می شود. غالبا مسیر مدفوع به حالت عادی بر می گردد.  [ 1391-12-28 23:46:05 ]
سوال : salam aghaye doktor, man 19 salame, dar sal chand bar hengame footbal ya shena ya ye harkate nagahani masalan boland shodan ye dafe zarebane galbam kheili kheili bala mire va ta 3 4 dagige badesh kamtar mishe va ta 10 15 dagige age dobare bekham varzesh konam halam bad mishe, be nazare shoma moshkel chi mitoone bashe? har 2 3 mah ye bar ya 2 bar pish miyad, mamnoon
پاسخ : سلام، لازم است توسط پزشک متخصص قلب معاینه شوید و از سلامت قلبی خود مطمئن شوید و در صورت سالم بودن قلب به ورزش یکنواخت و منظم بپردازید.  [ 1391-12-28 23:44:32 ]
سوال : با سلام.جناب دکتر من فتق اینگوینال دارم و تا شش ماه دیگر هم نمیتوانم عمل کنم.به جز مواقعی که چند ساعت سر پا می ایستم درد ندارم.از طرفی مدتی است که درد در ناحیه راست بالای شکم دارم.آندوسکوپی کردم که پزشک معالج گفتند التهاب معده وتنبلی معده دارم به طوری که مقداری صفرا وارد معده شده است.آیا این میتواند ناشی از فتق باشد؟ممنون
پاسخ : سلام، در صورتی که روده شما از فتق بیرون زده باشد (فتق برجسته باشد) می تواند بر فعالیت دستگاه گوارش شما اثر منفی بگذارد.  [ 1391-12-28 23:41:42 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. دختری 20 ساله هستم.در اذر 91 چون کیست پیلوئیدال داشتم توسط دکتر مهاجر جراحی شدم که به گفته ی ایشون چون عملم وسیع بود بخیه زدن که بسته نشد و فیستول های متعدد ایجاد شد که در مرداد 91 به تشخیص دکتر مهاجر دوباره عمل کردم به علت عود مجدد.ولی الان بعد از 7 ماه دوباره 1سوراخ روی خط عمل ایجاد شده که در حد 1 الی 2 قطره ترشح زرد رنگ دارد.میخواستم بدونم دوباره کیستم عود کرده؟یا ممکن به علت یبوستی باشه که دارم؟یا ممکن بعد 7ماه هنوز بافتم به طور کامل بسته نشده باشه وبه علت نشستن زیاد این سوراخ یا فیستول ایجاد شده باشد؟ با تشکر
پاسخ : سلام، متاسفانه بیماری کیست پیلونیدال ممکن است پس از عمل عود کند و برای بار دوم و سوم هم ممکن است عود کند و ربطی به بیوست ندارد.  [ 1391-12-28 23:39:30 ]
سوال : باسلام من در مهرماه عمل ضایعه ریه انجام دادم به دلیل آمبولی ریه سوالی که داشتم اینه که محلهایی که برش انجام داده اند هنوز بی حس است آیا این حس بر میگردد و در ضمن شکم من جدیدا ورم کرده وحالت چاقی احساس میکنم دست داده است آیا دلیل خاصی داره در صورتی که چاق نیستم و آیا به مرور مقدار برشی که از سطح ریه برداشته اند آیا به مرور ریه مثل کبد ترمیم میکنه خودش را باتشکر
پاسخ : سلام، بی حسی که ذکر کرده اید ممکن است تا 1-2 سال بهتر شود ولی مقداری از آن باقی بماند که مهم نیست. مقداری که از ریه برداشته اند معمولا باعث نارسایی تنفسی نمی شود ولی به هر حال ظرفیت تنفسی شما به مقدار کمی محدود می ماند، هرچند با ورزش و مراقبت از سلامتی خود می توانید تا حد زیادی آن را جبران کنید.  [ 1391-12-28 23:36:56 ]
سوال : سلام من پسری 30 ساله هستم .حدودا 5 سال پیش ورم معده داشتم و احساس درد و سوزش در قفسه سینه.دکترم مدتی امپرازول دادند بهتر شد برای اطمینان مدتی بعد آندوسکپی تصویری کردند . من تصور میکردم ضخم مری داشته باشم ولی دکترم گفتن ضخم یا باکتری ندارم . گفتند مشکل عصبی هست و ادامه مصرف دارو اثرات جانبی داره.مدتی بود مشکلم حل شده بود دارو هم نمیخوردم . من بیش از حد دچار هیجان میشم. 7ماهی هست که مجددا مشکل گاز زیاد معده دارم و ظاهرا رفلاکس هست . دکتر رفتم پنتا پرازول تجویز کردند که مشکل برطرف شد . ولی مدتی بعد از قطع دارو مجددا گاز معدم زیاد شد . اهل سیگار و الکل هم مطلقا نیستم.
پاسخ : سلام، درمان رفلاکس طولانی مدت است و باید مدتی تحت نظر پزشکتان درمانتان را ادامه دهید.  [ 1391-12-28 23:32:43 ]
سوال : سلام دختری 22 ساله هستم که از وقتی یادم میاد تعریق در ناحیه کف دست و پا و زیر بغل داشته ام البته زیر بغل برام مهم نیست فقط میخوام عرق دستم خوب بشه. چه راهی رو پیشهناد میکنید با توجه به این که از روش هایی مثل محلول و یونتوفروسیس استفاده کردم ولی نتیجه نداد. نظر شما درباره عمل چیه؟ چه عوارضی به غیر از تعریق جبرانی میتونه داشته باشه؟ ممنون
پاسخ : سلام، سمپاتکتومی می تواند به شما کمک کند.  [ 1391-12-28 23:30:24 ]
سوال : با سلام ایا عمل جراحی تیموس با لاپاروسکوپی انجام می شود؟عوارض جراحی بعد از برداشتن تیموس چیست؟
پاسخ : سلام، با مدیاستینوسکوپی که مشابه لاپاراسکوپی است انجام می شود. به جراح قفسه سینه مراجعه فرمایید.  [ 1391-12-17 22:04:25 ]
سوال : سلام خسته نباشید.اقای دکتر مادر من 47 ساله است 1سال پیش ماموگرافی و سونو گرافی انجام دادن در سینه سمت چپ fat lobule(14*44mm نشون داد بعد 8 ماه مجددا سونو گرافی fat lobule (12*45 )را تشخیص داد دکتر گفت هر چه زود تر باید عمل شوند.ایا نیازی به عمل هست؟ممنون میشم راهنماییم کنین.خواهر و عمه ی مادرم سرطان سینه دارن
پاسخ : سلام، سونوگرافی ممکن است همه مشکلات بیمار را نشان ندهد و پزشک ایشان به دلیل دیگری نیاز به جراحی بدانند. ولی ضایعه ذکر شده قوق نیاز به جراحی ندارد.  [ 1391-12-17 22:03:02 ]
سوال : باسلام وخسته نباشیدخدمت شما.برادرمن مدت 17سال است که به بیماری کولیت روده مبتلااست.قبلا10درصدروده بوده ولی الان تمام روده او مبتلا شده است.ازقرصهای مزولازین استفاده میکند.دردهای عضلانی شدیدوضعف عمومی شدیدی دارد تابحال چندین بارخون تزریق شده است.دکترایشان دکترسعادت نیاست درمشهدکه به عمل اعتقادی ندارد ولی برادر من خونریزی شدیدی داردشماچهپیشنهادی داریدایاراهی برای پیوندروده بزرگ وجودداردلطفا ماراراهنمایی کنید
پاسخ : سلام، در صورتی که کولیت اولسروز به درمان طبی جواب ندهد و منجر به عوارض مهم شود لازم است جراحی شود. نیاز یه پیوند روده نیست و بدون روده بزرگ که برداشته می شود، بیمار می تواند زندگی قابل قبولی داشته باشد.  [ 1391-12-17 21:59:56 ]
سوال : با سلام . در تاریخ 6 آبان 91 عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا را به دلیل داشتن دو سنگ 20 . 24 میلی متری انجام داده ام با توجه به اینکه من کارشناس ارشد آزمایشگاه هستم و بلافاصله بعد از عمل سر کارم برگشتم و زیاد استراحت نکردم بعد از نیم ساعت کار کردن زود خسته می شوم و چایی زیاد ولی غذا کم ( در حدود یک هشتم قبل از عمل )می خورم در ضمن بی نهایت لاغر شدم (حدود 14 کیلو . شهریور قبل از عمل 78 کیلو بودم و حالا 63 کیلو وزن دارم ). سونوگرافی که بعد از عمل داشتم مورد خاصی را نشان نداد . می خواستم از شما بپرسم که علت این خستگی مفرط چیست .لطفا اگر می شود راهنماییم کنی که چکار باید بکنم ؟
پاسخ : سلام، همانطور که می دانید، علت کاهش اشتها و وزن خیلی متنوع هسنتد هر چند ممکن است مهم نباشند ولی گاهی مسائل جدی هستند. لازم است به پزشک جراح خود یا متخصص داخلی مراجعه فرمایید و تحت بررسی قرار گیرید.  [ 1391-12-17 21:57:23 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید. آقای دکتر من حدود 2 تا 3 سال است هر دو ماه یکبار در ناحیه زیر بغلم طرف راست درد شدیدی دارم ومتورم می شود که حتی به قدری که حرکت دست برایم مشکل است این درد تا یک هفته طول می کشدوامکان لمس کردن هم ندارد. لطفا من را راهنمایی کنید.
پاسخ : سلام، علت درد شما می تواند التهاب غدد عرق یا چربی پوست زیر بغل شما باشد یا بعلت درد ناشی از نسج پستان زیر بعل که با معاینه مشخص می شود و تحت درمان قرار می گیرید.  [ 1391-12-17 21:53:04 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید چند ماهی است که سرگیجه و سردرد دارم حتی بعد از بیدار شدن از خواب و خوابم هم زیاد شده شبها 12 ساعت و بعد از ظهر 3، 4 ساعت. احساس میکنم که داخل گوشهایم چیزی حرکت میکند کا با حرکت دادن فکم متوقف میشود. ممنون میشوم اگه راهنمایی کنید. شاد باشید
پاسخ : سلام، مشکلاتی که مطرح کرده اید بیشتر نشانه بیماری های گوش و سیستم تعادلی است و لازم است توسط متخصص گوش و حلق معاینه شوید. البته ممکن است همه بعلت استرس و اضطراب باشد ولی معاینه ضروری است.  [ 1391-12-17 21:49:56 ]
سوال : سلام اقای دکتر خسته نباشید بنده سه ماه پیش عمل شقاق انجام دادم هنوز هم درد دارم نمیدونم چیکارکنم کلافه شدم خواهش میکنم راهنمای کنید درضمن میخواستم بدونم فیستول یعنی چی .متشکرم
پاسخ : سلام، در مورد اینکه برای دردتان چه کنیدبایدبه پزشکتان مراجعه کنید. فیستول یعنی سوراخ و ارتباط غیر طبیعی بین دو لایه سلول های پوششی نزدیک به هم مثلا بین پوست اطراف مقعد و داخل مقعد.  [ 1391-12-07 22:37:23 ]
سوال : سلام اقای دکتر .من پسری 18 ساله هستم یک سال پیش با مشاهده خون در مدفوع به پزشک مراجعه کردم و ازمایش کولونسکپی انجام دادم و دکتر گفت 10cmاز رود زخمه و با نمونه گیری گفت کولیت اولسروز دارم .و بعد از یک سری سهل انگاری ها با عود بیماری و انجام مجدد ازمایش ایز زخم به 40 cm افزایش یافت.مدتی یبوست داشتم.الان هم در هنگام دفع گاز معده روده ام به طور غیر ارادی فشار میاره انگار یک نوع خلا در روده ام به وجود میاد.ایا این هم علائم یبوست است یا خیر؟ لطفا راهنمایی کنید
پاسخ : سلام، کولیت اولسروز بیماریی نیست که موقتا دارو مصرف کنید و رها کنید، باید تحت نظر پزشک باشید و در هر موقعیتی وضعیتتان را از پزشکتان سؤال کنید.  [ 1391-12-07 22:34:41 ]
سوال : با سلام خدمت آقاي دكتر ،من دختري 29 ساله هستم ،حدود يك ماه پيش كپسول كواموكسي كلاو مصرف كردم كه اسهال شدم و بعد از اون دچار شقاق شدم البته قبلا سابقه ي همورئيد خفيف داشته ام ، در اين مدت چند روز خوب بودم تا اينكه مجبور شدم به مسافرت برم و دوباره تشديد شد ، به نظر شما من بايد عمل كنم؟ چند روزي است كه در آب گرم ميشينم خيلي بهتر هستم، لطفا راهنماييم كنيد چون خيلي از عمل ميترسم ، باتشكر
پاسخ : سلام، درمان شقاق در درجه اول با رژیم و دارو است و اگر جواب نداد باید عمل شود.  [ 1391-12-07 22:31:27 ]
سوال : با سلام . دختری هستم 36 ساله و مجرد . می خواستم سوال کنم که آیا روزه گرفتن برای من که امسال عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا انجام دادم ضرر دارد یا نه ؟
پاسخ : سلام، عمل کیسه صفرا هیچ محدودیتی در غذا خوردن یا روزه گرفتن ایجاد نمی کند.  [ 1391-12-07 22:30:19 ]
سوال : با سلام دختری 25 ساله هستم از نافم ترشح قهوه ای می اید دکتر تشخیص قارچ دادند اما من وفتی پماد بتامتازون زدو متوجه ترشحاتی همراه با مو شدم همچنین زیاد نفخ می کنم . آیا مشکل نفخ من مربوط به همین ترشحات چرکی است؟ ممنون
پاسخ : سلام، ترشحات مذکور نشانه سینوس نافی است که ربطی به داخل شکم ندارد. نفخ علل مختلفی داردکه یکی از شایعترین آنها اضطراب است و فقط از طریق نگرانی احتمالی ناشی از سینوس نافی ممکن است به هم مربوط باشند.  [ 1391-12-06 23:03:46 ]
سوال : سلام دکتر در مورد عمل لاپاروسکوپیک فتق هیاتال ...میخواستم ببینم بعد عمل چند روز تو بیمارستان بستری میکنن؟
پاسخ : سلام، مدت بستری شدن معمولا 2 روز است ولی در هیچ عملی، بطور قطع قابل پیش بینی نیست.  [ 1391-12-06 23:02:01 ]
سوال : من الان در هفته هشتم بارداری هستم طی آزمایش تیروئید که انجام دادم tsh:111 بود که نشانه کم کاری تیروئید خیلی شدید می باشد و t4 ,t3 نرمال اما free t4:%.69 بود خیلی نگرانم اما دکترم گفت با مصرف قرص حل میشه آیا این کم کاری باعث عقب ماندگی جنین میشه؟
پاسخ : سلام، در صورت کنترل بیماری با قرص به احتمال خیلی زیاد مشکلی برای بجه شما پیش نخواهد آمد.  [ 1391-12-06 22:59:16 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
تحلیلی بر تعرفه های درمان
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences